1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

Cocoamide MIPA

Cocoamide MIPA (kokamid MIPA)

 

SYNONYMS: 
21X4Y0VTB1; 68333-82-4; Amides, coco, N-(2-hydroxypropyl)-; Cocamide MIPA; Coconut isopropanolamide; Monoisopropanolamine coconut acid amide; Amides, coco, N-(2-hydroxypropyl); Coconut monoisopropanolamide; Coconut oil acids, monoisopropanolamide; EINECS 269-793-0; UNII-21X4Y0VTB1; cocoamide mipa; COCOAMİDE MİPA; Kokamid MIPA ; kokoamid mipa; COCOAMIDE MIPA; COCAMIDE MIPA; COCAMİDE MIPA; Cocamide Mipa; Coconut Oil Acids, monoisopropanolamide; Kokamid MIPA ; Kokoamid MIPA; Kokoamide MIPA; Kokamide MIPA;Amides, coco, N-(2-hydroxypropyl)-; Cocamide MIPA; Coconut isopropanolamide; Monoisopropanolamine coconut acid amide; Amides, coco, N-(2-hydroxypropyl); Coconut monoisopropanolamide; Coconut oil acids, monoisopropanolamide; EINECS 269-793-0; UNII-21X4Y0VTB1; cocoamide mipa; COCOAMİDE MİPA; Kokamid MIPA ; kokoamid mipa; COCOAMIDE MIPA; COCAMIDE MIPA; COCAMİDE MIPA; Cocamide Mipa; Coconut Oil Acids, monoisopropanolamide; Kokamid MIPA ; Kokoamid MIPA; Kokoamide MIPA; Kokamide MIPA; Amides, coco, N-(2-hydroxypropyl)-; Cocamide MIPA; Coconut isopropanolamide; Monoisopropanolamine coconut acid amide; Amides, coco, N-(2-hydroxypropyl); Coconut monoisopropanolamide; Coconut oil acids, monoisopropanolamide; EINECS 269-793-0; UNII-21X4Y0VTB1; cocoamide mipa; COCOAMİDE MİPA; Kokamid MIPA ; kokoamid mipa; COCOAMIDE MIPA; COCAMIDE MIPA; COCAMİDE MIPA; Cocamide Mipa; Coconut Oil Acids, monoisopropanolamide; Kokamid MIPA ; Kokoamid MIPA; Kokoamide MIPA; Kokamide MIPA;Amides, coco, N-(2-hydroxypropyl)-; Cocamide MIPA; Coconut isopropanolamide; Monoisopropanolamine coconut acid amide; Amides, coco, N-(2-hydroxypropyl); Coconut monoisopropanolamide; Coconut oil acids, monoisopropanolamide; EINECS 269-793-0; UNII-21X4Y0VTB1; cocoamide mipa; COCOAMİDE MİPA; Kokamid MIPA ; kokoamid mipa; COCOAMIDE MIPA; COCAMIDE MIPA; COCAMİDE MIPA; Cocamide Mipa; Coconut Oil Acids, monoisopropanolamide; Kokamid MIPA ; Kokoamid MIPA; Kokoamide MIPA; Kokamide MIPA; cocamide mipa; KOKAMİDE mipa; cokamide mipa; cokoamide mipa; cocomide mipa; cocoamide MIPA; ocamide Mipa; Coconut Oil Acids, monoisopropanolamide; Kokamid MIPA ; cokoamid MIPA; Kokoamide MIPA; Kokamide MIPA;Amides, coco, N-(2-hydroxypropyl)-; Cocamide MIPA; Coconut isopropanolamide; Monoisopropanolamine coconut acid amide; Amides, coco, N-(2-hydroxypropyl); Coconut monoisopropanolamide; Coconut oil acids, monoisopropanolamide; EINECS 269-793-0; UNII-21X4Y0VTB1; cocoamide mipa; COCOAMİDE MİPA; Kokamid MIPA ; kokoamid mipa; COCOAMIDE MIPA; COCAMIDE MIPA; COCAMİDE MIPA; Cocamide Mipa; Coconut Oil Acids; Le Cocoamide MIPA; 21X4Y0VTB1; 68333-82-4; Amides, coco, N-(2-hydroxypropyl)-; Kokamid MIPA

 

 


Le Cocoamide MIPA (Cocoamide MIPA)

 

 

Le Cocoamide MIPA (Cocoamide MIPA) est un mélange d'isopropanolamides d'acide de coco. Également connu sous le nom de cocamide monoisopropanolamine. Cocoamide MIPA fonctionne comme un tensioactif, un agent augmentant la viscosité, un émulsifiant et un stabilisant. Les applications du marché sont le shampooing, la teinture capillaire, le revitalisant, le gel douche, le savon liquide pour les mains.
COCOAMIDE MIPA est classé comme:
Émulsifiant
Stabilisateur d'émulsion
Booster de mousse
Tensioactif
Contrôle de la viscosité
Numéro CAS 68333-82-4
N ° EINECS / ELINCS: 269-793-0
COÛT RÉF: 32920
Nom Chem / IUPAC: Amides de coco, N- (2-hydroxypropyl)

 

 

Cocoamide MIPA
* Un mélange d'isopropanolamides d'acide de coco. Également connu sous le nom de cocamide monoisopropanolamine.
Cet ingrédient agit de différentes manières, notamment en tant qu'émulsifiant, stabilisant (dans les mousses et émulsions), épaississant, tensioactif, anticorrosif et moussant. Sa fonction est très similaire à celle du Cocamide DEA et du Cocamide MEA. Cocoamide MIPA est principalement contenu dans des produits de soins personnels tels que shampooing, teinture capillaire, revitalisant, nettoyant pour le corps, traitement antipelliculaire, bain moussant, exfoliant / gommage, nettoyant et savon liquide pour les mains

 

 

* Un mélange d'isopropanolamides d'acide de coco. Également connu
comme cocamide monoisopropanolamine.

 

Les fonctions:

Cocoamide MIPA agit de différentes manières, notamment en tant qu'émulsifiant, stabilisant (dans les mousses et émulsions), épaississant, tensioactif, anticorrosif et moussant. Sa fonction est très similaire à celle du Cocamide DEA et du Cocamide MEA. Cocoamide MIPA est principalement contenu dans des produits de soins personnels tels que shampooing, teinture capillaire, revitalisant, nettoyant pour le corps, traitement antipelliculaire, bain moussant, exfoliant / gommage, nettoyant et savon liquide pour les mains

 


Cocoamide MIPA

 

Cocoamide MIPA is a mixture of isopropanolamides of coconut acid. Cocoamide MIPA Also known as cocaomide monoisopropanolamine. Cocoamide MIPA functions as a surfactant, viscosity increasing agent, emulsifier and stabilizer. Market applications are shampoo, hair dye, conditioner, body wash, liquid hand soap.

 

COCOAMIDE MIPA is classified as :
Emulsifying
Emulsion stabilising
Foam boosting
Surfactant
Viscosity controlling
CAS Number 68333-82-4
EINECS/ELINCS No: 269-793-0
COSING REF No: 32920
Chem/IUPAC Name: Amides, coco, N-(2-hydroxypropyl)

 

 

Cocoamide MIPA
* A mixture of isopropanolamides of coconut acid. Also known as cocamide monoisopropanolamine.
This ingredient works in a variety of ways, including as an emulsifier, a stabilizer (in foams & emulsions), a thickener, a surfactant, an anticorrosive agent and a foaming agent. Its function is very similar to that of Cocamide DEA and Cocamide MEA. Its mostly contained in personal care products such as shampoo, hair dye, conditioner, body wash, dandruff treatment, bubble bath, exfoliant/scrub, cleanser and liquid hand soap

 

* A mixture of isopropanolamides of coconut acid. Also known as cocamide monoisopropanolamine.

Functions:

Cocoamide MIPA works in a variety of ways, including as an emulsifier, a stabilizer (in foams & emulsions), a thickener, a surfactant, an anticorrosive agent and a foaming agent. Its function is very similar to that of Cocoamide DEA and Cocoamide MEA. Its mostly contained in personal care products such as shampoo, hair dye, conditioner, body wash, dandruff treatment, bubble bath, exfoliant/scrub, cleanser and liquid hand soap

 

Kokamid MIPA ( Cocoamide MIPA )

Kokamid MIPA ( Cocoamide MIPA ), hindistancevizi asidinin izopropanolamidlerinin bir karışımıdır. Kokamid MIPA, Kokamid monoizopropanolamin olarak da bilinir. Bir yüzey aktif madde, viskozite arttırıcı ajan, emülgatör ve stabilizatör olarak işlev görür.

Kokamid MIPA 'nın pazar uygulamaları: şampuan, saç boyası, saç kremi, vücut yıkama, sıvı el sabunu gibi yerlerde Kokamid MIPA kullanılabilir.

 

Kokamid MIPA ( Cocoamide MIPA ) şu şekilde sınıflandırılır:
emülsifiye etme
Emülsiyon dengeleyici 
Köpük arttırıcı
Yüzey Aktif Madde
Viskozite kontrolü
CAS Numarası 68333-82-4
EINECS / ELINCS No: 269-793-0
COSING REF No: 32920
Chem / IUPAC Adı: Amidler, koko, N- (2-hidroksipropil)

 

 

Kokamid MIPA (Cocoamide MIPA)
* Hindistan cevizi asidinin izopropanolamidlerinin bir karışımı. Kokamid MIPA, Kokamid monoizopropanolamin olarak da bilinir.
Cocoamide MIPA Kokamid MIPA, bir emülgatör, bir dengeleyici (köpükler ve emülsiyonlarda), bir kıvam arttırıcı, bir yüzey aktif madde, bir antikorozif madde ve bir köpükleştirici madde gibi çeşitli şekillerde çalışır. Cocoamide MIPA (Kokamid MIPA)'nın işlevi, Cocamide DEA ve Cocamide MEA'nın işlevine çok benzer. Kokamid MIPA, Çoğunlukla şampuan, saç boyası, saç kremi, vücut yıkama, kepek bakımı, köpük banyosu, eksfoliyant / ovma, temizleyici ve sıvı el sabunu gibi kişisel bakım ürünlerinde bulunur.

 

* Cocoamide MIPA ( Kokamid MIPA ) Hindistan cevizi asidinin izopropanolamidlerinin bir karışımıdır. Kokamid monoizopropanolamin olarak da bilinir.

Kokamid MIPA nın Fonksiyonları:

Cocoamide MIPA (Kokamid MIPA), bir emülgatör, bir dengeleyici (köpükler ve emülsiyonlarda), bir kıvam arttırıcı, bir yüzey aktif madde, bir antikorozif madde ve bir köpükleştirici madde gibi çeşitli şekillerde çalışır. Kokamid MIPA nın İşlevi, Cocamide DEA ve Cocamide MEA'nın işlevine çok benzer. Kokamid MIPA Çoğunlukla şampuan, saç boyası, saç kremi, vücut yıkama, kepek bakımı, köpük banyosu, eksfoliyant / ovma, temizleyici ve sıvı el sabunu gibi kişisel bakım ürünlerinde bulunur.

Acar Chemicals © 2015 All Rights Reserved.