1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

PEG 200 (POLYETHYLENE GLYCOL 200)

PEG-200
Cas No: 25322-68-3
Synonyms:
Polyethylene glycol 200; PEG; poly(oxyethylene); polyglycol; polyether glycol; PEG 200; PEG 200; polyethyleneglycol; POLYETHYLENE GLYCOL; Dispersant PEG 200; polyethylene oxide (PEO); polyoxyethylene (POE); Oxyethylene polymer; PEG (polyglycol); PEG 200; Polyglycol 200; POLYGLYCOL 200; POLİGLİKOL 200; poliglikol 200; polietilen glikol 200; POLİETİLEN GLİKOL 200; oksietilen polimeri; polioksietilen; PEG 120 Methyl Glucose Dioleate; PEG 1500; PEG 2000; PEG 300; PEG 200; PEG 3000 OLEATE; PEG 40 HYDROGENATED CASTOR OIL; PEG 200; PEG 400 OLEATE; Dispersant PEG 200; PEG 4000 POLYETHYLENE GLYCOL 4000; PEG 600; PEG 6000; POLYETHER; polyether; 1,2-ethanediol homopolymer; PEG 2000; α,ω-hydroxypoly(ethylene oxide); α-hydro-ω-hydroxypoly(oxy-1,2-ethanediyl); α-hydro-ω-hydroxypoly(oxyethylene); ethylene glycol homopolymer; ethylene glycol polymer; Glycols; Dispersant PEG 200; polyethylene; PEG 200; Glycol 200; Dispersant PEG 200; polyethylene 200; Macrogol; PEG; POE; poly(ethyleneoxide); poly(oxyethylene); Polyäthylenglykol; polyethylene glycols; polyoxyethylene; polyoxyethylene 200; peg 200; polietilen glikol 200; polyetilen glikol 200; Peg; peg 1500; polietilenglikol; PEG 200; polietilen glikol; peg 6000; peg 600; poly ( ethylene glycol ); Cas No: 25322-68-3; PEG 200; macrogol; carbowax polyethylene glycol (PEG); Alkyl polyethyleneglycol ether; Polyethylene oxide; poly glycol; poli glikol; poli etilen oksit; poli etilen glikol; polietilenglikol; polyethyleneglycol; poly ethylene glycol; poly ethyleneglycol; PEG 200; poli etilenglikol; poli; etilen; glikol; poly; ethylene; glycol; PEG; PEG 200; peg 200; polietilen glikol 200; polyethyleneglycol 200; polyethylene glycol 200; polyethylene, glycol, 200; polietilen; glikol; 200; PEG 2000; polyethylene glycol monostearate; POLYETHYLENE GLYCOL MONOSTEARATE; PEG 200; Dispersant PEG 200; Water Based Coatings Dispertants; Dispersiyon PEG 200; dispersiyon peg 200; DİSPERSİYON PEG 200; PEG 2000; Polyethylene glycol 200; PEG; poly(oxyethylene); polyglycol; polyether glycol; PEG200; PEG 200; polyethyleneglycol; PEG 2000; POLYETHYLENE GLYCOL; polyethylene oxide (PEO); polyoxyethylene (POE); Oxyethylene polymer; PEG (polyglycol); Polyglycol 200; POLYGLYCOL 200; POLİGLİKOL 200; poliglikol 200; polietilen glikol 200; POLİETİLEN GLİKOL 200; oksietilen polimeri; polioksietilen; PEG 120 Methyl Glucose Dioleate; PEG 1500; PEG 2000; PEG 300; PEG 3000 OLEATE; PEG 40 HYDROGENATED CASTOR OIL; PEG 400 OLEATE; Dispersant PEG 200; PEG 4000; PEG 200; POLYETHYLENE GLYCOL 4000; PEG 600; PEG 6000; POLYETHER; polyether; 1,2-ethanediol homopolymer; PEG 200; PEG 2000; α,ω-hydroxypoly(ethylene oxide); PEG 200; α-hydro-ω-hydroxypoly(oxy-1,2-ethanediyl); α-hydro-ω-hydroxypoly(oxyethylene); ethylene glycol homopolymer; ethylene glycol polymer; Polyethylene glycol 200; PEG; poly(oxyethylene); polyglycol; polyether glycol; PEG200; PEG 200; polyethyleneglycol; POLYETHYLENE GLYCOL; PEG 2000; Dispersant PEG 200; polyethylene oxide (PEO); polyoxyethylene (POE); Oxyethylene polymer; PEG (polyglycol); Polyglycol 200; POLYGLYCOL 200; POLİGLİKOL 200; poliglikol 200; polietilen glikol 200; POLİETİLEN GLİKOL 200; oksietilen polimeri; polioksietilen; PEG 120 Methyl Glucose Dioleate; PEG 1500; PEG 2000; PEG 300; PEG 3000 OLEATE; PEG 2000; PEG 40 HYDROGENATED CASTOR OIL; PEG 400 OLEATE; Dispersant PEG 200; PEG 4000 POLYETHYLENE GLYCOL 4000; PEG 600; PEG 6000; POLYETHER; polyether; 1,2-ethanediol homopolymer; Glycols; Dispersant PEG 200; polyethylene; Glycol 200; Dispersant PEG 200; polyethylene 200; Macrogol; PEG; POE; poly(ethyleneoxide); poly(oxyethylene); Polyäthylenglykol; polyethylene glycols; polyoxyethylene; polyoxyethylene 200; peg 200; polietilen glikol 200; polyetilen glikol 200; Peg; peg 1500; polietilenglikol; polietilen glikol; peg 6000; peg 600; poly ( ethylene glycol ); Cas No: 25322-68-3; macrogol; carbowax polyethylene glycol (PEG); Alkyl polyethyleneglycol ether; coating peg 200; COATING PEG 200. Polyethylene glycol 200; PEG; poly(oxyethylene); polyglycol; polyether glycol; PEG 200; PEG 200; polyethyleneglycol; POLYETHYLENE GLYCOL; Dispersant PEG 200; polyethylene oxide (PEO); polyoxyethylene (POE); Oxyethylene polymer; PEG (polyglycol); PEG 200; Polyglycol 200; POLYGLYCOL 200; POLİGLİKOL 200; poliglikol 200; polietilen glikol 200; POLİETİLEN GLİKOL 200; oksietilen polimeri; polioksietilen; PEG 120 Methyl Glucose Dioleate; PEG 1500; PEG 2000; PEG 300; PEG 200; PEG 3000 OLEATE; PEG 40 HYDROGENATED CASTOR OIL; PEG 200; PEG 400 OLEATE; Dispersant PEG 200; PEG 4000 POLYETHYLENE GLYCOL 4000; PEG 600; PEG 6000; POLYETHER; polyether; 1,2-ethanediol homopolymer; PEG 2000; α,ω-hydroxypoly(ethylene oxide); α-hydro-ω-hydroxypoly(oxy-1,2-ethanediyl); α-hydro-ω-hydroxypoly(oxyethylene); ethylene glycol homopolymer; ethylene glycol polymer; Glycols; Dispersant PEG 200; polyethylene; PEG 200; Glycol 200; Dispersant PEG 200; polyethylene 200; Macrogol; PEG; POE; poly(ethyleneoxide); poly(oxyethylene); Polyäthylenglykol; polyethylene glycols; polyoxyethylene; polyoxyethylene 200; peg 200; polietilen glikol 200; polyetilen glikol 200; Peg; peg 1500; polietilenglikol; PEG 200; polietilen glikol; peg 6000; peg 600; poly ( ethylene glycol ); Cas No: 25322-68-3; PEG 200; macrogol; carbowax polyethylene glycol (PEG); Alkyl polyethyleneglycol ether; Polyethylene oxide; poly glycol; poli glikol; poli etilen oksit; poli etilen glikol; polietilenglikol; polyethyleneglycol; poly ethylene glycol; poly ethyleneglycol; PEG 200; poli etilenglikol; poli; etilen; glikol; poly; ethylene; glycol; PEG; PEG 200; peg 200; polietilen glikol 200; polyethyleneglycol 200; polyethylene glycol 200; polyethylene, glycol, 200; polietilen; glikol; 200; PEG 2000; polyethylene glycol monostearate; POLYETHYLENE GLYCOL MONOSTEARATE; PEG 200; Dispersant PEG 200; Water Based Coatings Dispertants; Dispersiyon PEG 200; dispersiyon peg 200; DİSPERSİYON PEG 200; PEG 2000; Polyethylene glycol 200; PEG; poly(oxyethylene); polyglycol; polyether glycol; PEG200; PEG 200; polyethyleneglycol; PEG 2000; POLYETHYLENE GLYCOL; polyethylene oxide (PEO); polyoxyethylene (POE); Oxyethylene polymer; PEG (polyglycol); Polyglycol 200; POLYGLYCOL 200; POLİGLİKOL 200; poliglikol 200; polietilen glikol 200; POLİETİLEN GLİKOL 200; oksietilen polimeri; polioksietilen; PEG 120 Methyl Glucose Dioleate; PEG 1500; PEG 2000; PEG 300; PEG 3000 OLEATE; PEG 40 HYDROGENATED CASTOR OIL; PEG 400 OLEATE; Dispersant PEG 200;

 

PEG 200 Properties
PEG 200 is colorless, odorless and viscous liquid. It is miscible and soluble with water, many alcohols and organic solvents.
MOL WT. 190 - 210
APPEARANCE clear liquid
MOISTURE 0.2% max
HYDROXYL VALUE 535 - 590 (mg KOH/g)
pH 5 - 7
SPECIFIC GRAVITY 1.12 - 1.13
VISCOSITY 50 cP at 25 C
Polyethylene glycol is obtained in the presence of ethylene oxide and water in the polymerization of mono ethylene glycol or diethylene glycol. Polyethylene glycol, shortened to PEG, is also referred to as polyoxyethylene or poly ethylene oxide. Water soluble and non-toxic synthetic polyether.
Typical Known Applications for Polyethylene Glycols (PEG 200, PEG 300 ,PEG 400 ..)
Adhesives
Chemical Intermediates
Food Packaging
Inks
Lubricants
Mold Release Agent
Plasticizer

 

 

PRODUCT DETAILS & INFORMATION ABOUT PEG 20 
Polyethylene glycol 200 (PEG 200) is a clear, colorless liquid at room temperature. Polyethylene glycol 200 (PEG-200, polyethylene glycol monostearate) is a polyether compound with the chemical structure H-(O-CH2-CH2)n-OH. PEG 200 raditionally, it is derived from petroleum-based sources. PEG-200 has a wide range of potential uses. It is a defoaming agent, lubricant and viscosity modifier in many different products. PEG-200 is also used as a coating for fresh fruit, as a solvent in metal working fluids, as a binder and modifier in latex paints, and as a humectant in inks and abrasives. 
Specific industries that rely on PEG-200 include cosmetics, health and medicine, textiles and more. The viscosity of polyethylene glycol is 4.0-4.2 at 99 degrees C, cSt. PEG 200 has a maximum water content of 0.20 percent and a maximum acidity of 0.05 percent. Under normal conditions, PEG 200 is stable and nonreactive, but should be kept away from open flames, direct sunlight and strong oxidizers.Drums and Isotanks can use for packaging PEG 200. 
Molecular weight range is from 200 to 6000 for PEG. Properties and fields of application vary according to molecular weight (Example, PEG200, PEG400 etc.) It is a clean, colorless, odorless and viscous liquid. PEG 200 is miscible and soluble with water, many alcohols and organic solvents. Many chemical vaccines are inferior. PEG 200 does not hydrolyze or decompose at low vapor pressures. Moisture trap, moisturizing and dispersing agent, petroleum based.

 

 

PEG 200,300,400 and 600 are used in the cleaning industry and detergents to dissolve surfactants in aqueous formulations. The PEG grades have high solvent strength and dispersing capacity for many pigments and dyes and are effective solvents for basic dyes and some dye bases. They are used in the office supply industry to formulate inks with high sealability. The density of the ink can be controlled using a mixture of solid and liquid PEG 200, PEG400, PEG600, varieties. PEG grades can be used as solvents for basic dyes in flexographic inks. Similarly, liquid and pulp pigment preparations can be used as pulp thickeners in textile, as solvents and dispersants in the paint and saramic industries. Polyethylene Glycol (when administered intravenously) has shown fatal heart attacks, central nervous system depression and skin burns. Polyethylene glycol (PEG) is a polyether compound with many applications from industrial manufacturing to medicine. PEG is also known as polyethylene oxide (PEO) or polyoxyethylene (POE), depending on its molecular weight as PEG 200 ,PEG 400 etc. The structure of PEG is commonly expressed as H-(O-CH2-CH2)n-OH.
PEG-200 has a wide range of potential uses. It is a defoaming agent, lubricant and viscosity modifier in many different products. PEG-200 is also used as a coating for fresh fruit, as a solvent in metal working fluids, as a binder and modifier in latex paints, and as a humectant in inks and abrasives.

 

 

PEG 200-300-400-600;
Used in mineral oil, textile, leather, metal and detergent industry as wax, paraffin and solvent emulsions, emulsifier, intermediate solvent, viscosity regulator, humidifier, alcohol component. Paint wood is used in cosmetic cleaning and leather industries.

 

 

PEG 200 Özellikleri
Renksiz, kokusuz ve yapışkan sıvı. Karışabilir ve su, birçok alkol ve organik çözücü ile çözünür.
Molekül ağırlığı : 190 - 210
Görünüm: berrak sıvı
Nem % 0.2 max
Hidroksil Değeri 535-590 (mg KOH / g)
pH 5-7
Özgül ağırlık 1.12 - 1.13DIOXANE 1ppm mak
Vizkozite 50 cP'de 25 C
PEG mono etilen glikol veya dietilen glikol polimerizasyonunda etilen oksit ve su varlığında polietilen glikol elde edilir. PEG'e kısaltılmış polietilen glikol, polioksietilen veya poli etilen oksit olarak da adlandırılır. Suda çözünür ve toksik olmayan sentetik polieter.

Polietilen Glikoller (PEG 200, PEG 300 ,PEG 400 ..) için Tipik Bilinen Uygulamalar
Yapıştırıcılar
Kimyasal Ara Maddeler
Yemek paketleme
Mürekkepler
Yağlar
Kalıp Ayırıcı

 

 

Plastifiyan
ÜRÜN DETAYI & PEG 20 HAKKINDA BİLGİLER
Polietilen glikol 200 (PEG 200) oda sıcaklığında berrak, renksiz bir sıvıdır. Polietilen glikol 200 (PEG-200, polietilen glikol monostearat), H- (O - CH2 - CH2) n - OH kimyasal yapısına sahip bir polieter bileşiğidir. Geleneksel olarak, petrol bazlı kaynaklardan elde edilir. PEG-200 geniş bir potansiyel kullanım alanına sahiptir. PEG 200 birçok farklı üründe köpük giderici bir ajan, yağlayıcı ve viskozite değiştiricidir. PEG-200 ayrıca taze meyve için bir kaplama, metal işleme sıvılarında bir çözücü olarak, lateks boyalarda bir bağlayıcı ve değiştirici olarak ve mürekkeplerde ve aşındırıcılarda bir nemlendirici olarak kullanılır.
PEG-200'e dayanan spesifik endüstriler kozmetik, sağlık ve tıp, tekstil ve daha fazlasını içerir. Polietilen glikolun viskozitesi, 99 ° C'de, 4.0 ile 4.0 arasındadır, cSt. Maksimum su içeriği% 0,20 ve maksimum% 0,05 asitlik oranına sahiptir. Normal şartlar altında PEG 200 stabil ve reaktif değildir, ancak açık alevlerden, doğrudan güneş ışığından ve güçlü oksitleyicilerden uzak tutulmalıdır. Drum ve Isotanks, PEG 200 ambalajını kullanabilir.
PEG için moleküler ağırlık aralığı 200 ila 6000 arasındadır. Uygulama alanı ve özellikleri moleküler ağırlığa göre değişir (Örnek, PEG200, PEG400 vb.) Temiz, renksiz, kokusuz ve viskoz bir sıvıdır. Karışabilir ve su, birçok alkol ve organik çözücü ile çözünür. Birçok kimyasal aşı düşüktür. PEG 200 düşük buhar basınçlarında hidrolize olmaz veya ayrışmaz. PEG 200 nem tutucu, nemlendirici ve dağıtıcı madde, petrol bazlıdır.
PEG 200,300,400 ve 600 temizlik endüstrisinde ve yüzey aktif maddeleri sulu formülasyonlarda çözmek için deterjanlar kullanılır. PEG dereceleri, birçok pigment ve boya için yüksek çözücü kuvvetine ve dağılma kapasitesine sahiptir ve bazik boyalar ve bazı boya bazları için etkili çözücülerdir. Ofis tedarik endüstrisinde yüksek yapışma özelliğine sahip mürekkepleri formüle etmek için kullanılırlar. Mürekkebin yoğunluğu katı ve sıvı PEG 200, PEG400, PEG600, çeşitlerinin bir karışımı kullanılarak kontrol edilebilir. PEG kaliteleri, fleksografik mürekkeplerdeki bazik boyalar için çözücü olarak kullanılabilir. 
Benzer şekilde PEG 200 sıvı ve kağıt pigmenti preparatları, tekstilde kağıt kıvamlaştırıcılar olarak, boya ve saramik endüstrilerinde çözücüler ve dağıtıcılar olarak kullanılabilir. Polietilen Glikol (intravenöz olarak uygulandığında) ölümcül kalp krizi, merkezi sinir sistemi depresyonu ve cilt yanıkları göstermiştir.PEG endüstriyel imalattan ilaca kadar birçok uygulamaya sahip bir polieter bileşiğidir. PEG, PEG 200, PEG 400 vb. Moleküler ağırlığına bağlı olarak polietilen oksit (PEO) veya polioksietilen (POE) olarak da bilinir. PEG yapısı genellikle H- (O-CH2-CH2) n-OH olarak ifade edilir.PEG-200 geniş bir potansiyel kullanım alanına sahiptir. Birçok farklı üründe köpük giderici bir ajan, yağlayıcı ve viskozite değiştiricidir. PEG-200 ayrıca taze meyve için bir kaplama, metal işleme sıvılarında bir çözücü olarak, lateks boyalarda bir bağlayıcı ve değiştirici olarak ve mürekkeplerde ve aşındırıcılarda bir nemlendirici olarak kullanılır.

 

 

PEG 200-300-400-600; 
Mineral yağ, 
Tekstil, deri, 
Metal ve deterjan endüstrisinde balmumu,
Parafin ve çözücü emülsiyonları, 
Emülgatör, 
Ara çözücü,
Viskozite düzenleyici, 
Nemlendirici,
Boya ahşap kozmetik ve deri sanayinde kullanılır.

 


 

Acar Chemicals © 2015 All Rights Reserved.