1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

CAPRYLIC CAPRIC TRIGLYCERIDE (KAPRİLİK KAPRİK TRİGLİSERİT)

Caprylic Capric Triglyceride

 

Synonyms:
Caprylic capric triglyceride; caprylic capric triglycrid; capryilic capric trigliserid; kaprilik kaprik trigliserit; Caprylic capric triglyceride; KAPRİLİK KAPRİK TRİGLİSERİT; CAPRYLIC CAPRIC TRIGLYCERYD CAPRYLIC TRIGLYCERIDE; CAPRIC TRILYCERIDE; CARYLIC GLYCERIDE; CAPRIC GLYCERIDE; CAPRYLIC CAPRIC TRIGLYCERIDE; CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE; CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE; CAPRYLIC/CAPRIC ACID TRIGLYCERIDE; DECANOIC ACID; ESTER WITH 1,2,3-PROPANETRIOL OCTANOATE; DECANOIC ACID, ESTER WITH 1,2,3-PRPANETRIOL OCTANOATE; DECANONIC ACID, ESTER WITH 1,2,3-PROPANETRIOL OCTANOATE; ESTER WITH 1,2,3-PROPANETRIOL OCTANOATE DECANOIC ACID; ESTER WITH 1,2,3-PROPANETRIOL OCTANOATE DECANONIC ACID; ESTER WITH 1,2,3-PRPANETRIOL OCTANOATE DECANOIC ACID; GLYCEROL CALRYLATE CAPRINATE; GLYCEROL CAPRYLATE CAPRINATE; OCTANOIC/DECANOIC ACID TRIGLYCERIDE; kaprilik trigliserit; kaprik trigliserit; kaprilik/ kaprik trigliserit; kaprilik kaprik trigliserit; caprilik caprik trigliserit; caprylik caprik trigliserit; Octanoic decanoic acid triglyceride; Caprylic acid; kaprilik kaprik trigliserit; capric acid triglyceride; kaprilik kaprik trigliserit; Caprylic acid; Caprylic capric triglyceride; capric acid; triglyceride; Glycerol octanoate decanoate; Caprylic capric triglyceride; decanoic acid; glycerol; octanoic acid; Hallstar GC; Liponate GC; Tegosoft CT ; Neobee O; MCT Oil; Myglyol 812; C8-10 Glycerides; Triester F 810; Caprylic acid; capric acid triglyceride; Captex 300; Miglyol 812 N; Glycerides, C8-10; SCHEMBL580207; CTK8D8942; STORWMDPIHOSMF-UHFFFAOYSA-N ; Octanoic/decanoic acid triglyceride; EINECS 265-724-3; EINECS 287-075-5; Caprylic acid, capric acid, triglyceride; 85409-09-2; FT-0623445; CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDES; odo; MEDIUM-CHAINTRIGLYCERIDE; Mixed decanoyl octanoyl glycerides; Caprylic / capric triglyceride; Decanoyl- and octanoyl glycerides; Einecs 277-452-2; Glycerin; mixed triester with caprylic acid and capric acid; CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDES; odo; MEDIUM-CHAINTRIGLYCERIDE; Mixed decanoyl octanoyl glycerides; 1-nonanecarboxylic acid; kaprilik kaprik trigliserit; caprylic capric triglycerride; caprylic capric triglycrid; capryilic capric trigliserid; kaprilik kaprik trigliserit; caprylic capric triglyceride; kaprilik kaprik trigliserit; caprylıc caprıc trıglyceryd caprylıc trıglycerıde; caprıc trılycerıde; carylıc glycerıde; caprıc glycerıde; caprylıc caprıc trıglycerıde; caprylıc/ caprıc trıglycerıde; caprylıc/caprıc trıglycerıde; caprylıc/caprıc acıd trıglycerıde; decanoıc acıd; ester wıth 1,2,3-propanetrıol octanoate; decanoıc acıd, ester wıth 1,2,3-prpanetrıol octanoate; decanonıc acıd; ester wıth 1,2,3-propanetrıol octanoate; ester wıth 1,2,3-propanetrıol octanoate decanoıc acıd; ester wıth 1,2,3-propanetrıol octanoate decanonıc acıd; ester wıth 1,2,3-prpanetrıol octanoate decanoıc acıd; glycerol calrylate caprınate; glycerol caprylate caprınate; octanoıc/decanoıc acıd trıglycerıde; kaprilik trigliserit; kaprik trigliserit; kaprik trigliserit; kaprilik kaprik trigliserit; caprilik caprik trigliserit; caprylik caprik trigliserit; octanoic decanoic acid triglyceride; caprylic acid; Capric acid; Decanoic acid; kaprilik kaprik trigliserit; n-capric acid; CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CAPRYLIC/CAPRIC ACID TRIGLYCERIDE; DECANOIC ACID, ESTER WITH 1,2,3-PROPANETRIOL OCTANOATE; DECANOIC ACID, ESTER WITH 1,2,3-PRPANETRIOL OCTANOATE; DECANONIC ACID, ESTER WITH 1,2,3-PROPANETRIOL OCTANOATE; ESTER WITH 1,2,3-PROPANETRIOL OCTANOATE DECANOIC ACID; ESTER WITH 1,2,3-PROPANETRIOL OCTANOATE DECANONIC ACID; ESTER WITH 1,2,3-PRPANETRIOL OCTANOATE DECANOIC ACID; GLYCEROL CALRYLATE CAPRINATE; kaprilik kaprik trigliserit; n-decanoic acid; Caprylic capric triglyceride; kaprilik kaprik trigliserit; n-decylic acid; Caprylic / capric triglyceride; Decanoyl- and octanoyl glycerides; Einecs 277-452-2; Glycerin; Caprylic capric triglyceride; mixed triester with caprylic acid and capric acid;

 

 


Caprylic acid, also known under the systematic name octanoic acid is a carboxylic acid with the structural formula CH₃(CH₂)₆CO₂H. Classified as a carboxylic acid, it is a colorless oily liquid that is minimally soluble in water with a slightly unpleasant rancid-like smell and taste

 

 

Formula: C8H16O2
Molar mass: 144.21 g/mol
Melting point: 16.7 °C (62.1 °F; 289.8 K)
Solubility in water: 0.068 g/100 mL
Solubility: soluble in alcohol, chloroform, ether, CS2, petroleum ether, acetonitrile
Appearance: Oily colorless liquid

 

 


Caprylic Capric Triglycerides are produced by the esterification of glycerol (plant sugars) with mixtures of caprylic (C:8) and capric (C:10) fatty acids from coconut or palm kernel oils. The special combination, and esterification, are responsible for the silky oil feel. This is a specialized process used to achieve the skin benefits of the specific fatty acid esters that also results in superior oxidative stability, low color, and odor, as it is then further refined to remove residual fatty acids resulting in a pure ester, with a silky oil feel, that is a great choice for sensitive skin and oil free applications. The unique metabolic, and functional properties, of Caprylic Capric Triglycerides, are a consequence of their chemical structure, and makes them a versatile ingredient in numerous Pharmaceutical and Cosmetic applications.

 

In skin care applications Caprylic Capric Triglycerides offer several key benefits: they offer a noticeable silkiness in products, they exhibit excellent anti-oxidant properties to extend the natural shelf life, they offer skin nurturing benefits due to the skin loving nature of the specific fatty acid esters, not seen with common Fractionated Coconut Oil, or other carrier oils, and they are especially suited to sensitive skin and oily skin.

Caprylic Capric Triglyceride were developed over fifty years ago as an energy source for patients with fat malabsorption syndrome and they still find use, today, in medical nutritional products, owing to the purity of this specialty ester and the unique attributes of Caprylic Capric Triglycerides.

Caprylic Capric Triglycerides offers low viscosity and excellent oxidative stability, and anti-oxidant protection, with an unlimited shelf life.

Caprylic Capric Triglyceride are efficient solvents and therefore, act as carriers for fat-soluble vitamins and actives. Their emollient properties enable Caprylic Capric Triglycerides to improve the esthetics of topical products while functioning as a component of the delivery system. Caprylic Capric Triglycerides may also be used to help solubilize actives that are not readily soluble in traditional carrier oils. Caprylic Capric Triglycerides is a perfect vehicle for using Alpha Lipoic Acid, to keep it in solution. To do this add 10% Alpha Lipoic Acid to 90% Caprylic Capric Triglycerides, mixing to combine and then add this solution to your product at cool down. Do not apply heat, once you've added the solution, which will cause the Alpha Lipoic Acid to fall out of solution.

 

Caprylic acid (from the Latin word capra, meaning "goat"), also known under the systematic name octanoic acid is a carboxylic acid with the structural formula CH3(CH2)6CO2H. Classified as a carboxylic acid, it is a colorless oily liquid that is minimally soluble in water with a slightly unpleasant rancid-like smell and taste.[1] Salts and esters of oacid are known as octanoates or caprylates. It is a common industrial chemical, which is produced by oxidation of the C8 aldehyde.[4] Its compounds are found naturally in the milk of various mammals, and as a minor constituent of coconut oil and palm kernel oil.[3]

Two other acids are named after goats via the Latin word capra: caproic acid (C6) and capric acid (C10). Along with caprylic acid (C8) these total 15% in goat milk fat.

 

Uses
Caprylic acid is used commercially in the production of esters used in perfumery and also in the manufacture of dyes.

 

Caprylic acid is an antimicrobial pesticide used as a food contact surface sanitizer in commercial food handling establishments on dairy equipment, food processing equipment, breweries, wineries, and beverage processing plants. It is also used as disinfectant in health care facilities, schools/colleges, animal care/veterinary facilities, industrial facilities, office buildings, recreational facilities, retail and wholesale establishments, livestock premises, restaurants, and hotels/motels. In addition, caprylic acid is used as an algaecide, bactericide, fungicide, and herbicide in nurseries, greenhouses, garden centers, and interiorscapes on ornamentals. Products containing caprylic acid are formulated as soluble concentrate/liquids and ready-to-use liquids.[5]

Capyrlic acid plays an important role in the body's regulation of energy input and output, a function which is performed by the hormone ghrelin. The sensation of hunger is a signal that the body requires an input of energy in the form of food consumption. Ghrelin stimulates hunger by triggering receptors in the hypothalamus. In order to activate these receptors, ghrelin must undergo a process called acylation in which it acquires an -OH group, and caprylic acid provides this by linking at a specific site on ghrelin molecules. Other fatty acids in the same position have similar effects on hunger.

Caprylic acid is currently being researched as a treatment for essential tremor.[6][7]

The acid chloride of caprylic acid is used in the synthesis of perfluorooctanoic acid.

Dietary uses

 

See also: Medium-chain triglyceride § Dietary relevance
Caprylic acid is taken as a dietary supplement. In the body, caprylic acid would be found as octanoate, or unprotonated caprylic acid.[8]
Some studies have shown that medium-chain triglycerides (MCTs) can help in the process of excess calorie burning, and thus weight loss;[9][10][11][12][13] however, a systematic review of the evidence concluded that the overall results are inconclusive.[14] Also, interest in MCTs has been shown by endurance athletes and the bodybuilding community, but MCTs are not beneficial to improved exercise performance.[13]
Caprylic acid has been studied as part of a ketogenic diet to treat children with intractable epilepsy.

 

 


Wilfarin fatty acids are derived from both Palm Oil and Palm Kernel Oil and are produced from the splitting of fats at high temperature and pressure. Depending on customer requirements, they are available as broad cuts or purer fatty acids by simple or fractional distillation. Common applications for fatty acids include rubber processing, candles and cosmetic products or use as feedstock to produce derivatives such as MCTs, soap, and metallic soap. Intermediate chemicals such as fatty alcohols, fatty amines and fatty esters can also be manufactured from fatty acids. Depending on the grade / type of fatty acids, they are available in paper bags, bulker bags, drums, IBCs, flexibags and bulk shipments.

 

Caprylic triglyceride is an ingredient used in soaps and cosmetics. It's usually made from combining coconut oil with glycerin. This ingredient is sometimes called capric triglyceride. It's also sometimes mistakenly called fractionated coconut oil.

Caprylic triglyceride has been widely used for more than 50 years. It helps smooth skin and works as an antioxidant. It also binds other ingredients together, and can work as a preservative of sorts to make the active ingredients in cosmetics last longer.

Caprylic triglyceride is valued as a more natural alternative to other synthetic chemicals found in topical skin products. Companies that claim that their products are "all natural" or "organic" often contain caprylic triglyceride.

While it's technically made of natural components, the caprylic triglyceride used in products isn't usually found in nature. A chemical process separates the oily liquid so that a "pure" version of it can be added to products.

 


Caprylic/capric triglyceride benefits
Caprylic triglycerides are compounds made of naturally occurring fatty acids. They're a clear liquid and slightly sweet to the taste. The high fat content in triglycerides, along with their texture and antioxidant qualities, make them of particular use for soap and skin care products.

 

 

Emollient
Emollients are ingredients that soften your skin. Emollients work by trapping moisture in your skin and forming a protective layer so the moisture can't escape. Caprylic triglyceride is an effective skin-softening ingredient.

 

 

Dispersing agent
Dispersing agents are the parts of any chemical or organic compound that hold the ingredients together and stabilize them.

 

Mixing other active ingredients, pigments, or scents in a good dispersing agent keeps the ingredients from clumping together or sinking to the bottom of the mixture. The waxy and thick consistency of caprylic triglycerides make them an excellent dispersing agent.

 

Solvent
Solvents are ingredients that can dissolve, or break apart, certain ingredients or compounds. Ingredients are solvents based on how their molecules are structured and shaped, and how they interact with other substances.

 

Caprylic triglyceride can dissolve compounds that are designed to clump together. While some solvents have toxic ingredients, caprylic triglyceride doesn't carry those risks.

 

Antioxidant
Antioxidants work to neutralize toxins you're exposed to every day in your environment. Antioxidants stop the chain reaction called oxidation, which can age your skin and take a toll on your body.

 

Caprylic triglyceride is full of antioxidants that help preserve your skin and help you feel younger.

 

Caprylic/capric triglyceride uses
Caprylic triglyceride can be found in topical skin care products that you use on and around your face. It's used to:

 

 

boost the shelf life of these products
add a sheen to your skin that's light and non-greasy
boost the antioxidants in the product

 

 


These products include:
moisturizing face creams
anti-aging serums
sunscreens
eye creams

 

 


Caprylic triglyceride carries a very low, if any, toxicity for topical use. The FDA notes that it's generally recognized as safe in low amounts as a food additive. That means it's not toxic to consume the trace amounts that might be in your lipstick or lip balm.

 

Unless you have a severe allergy to coconut oil, you're at very little risk for an allergic reaction triggered by using caprylic triglyceride.

Current research states that caprylic triglyceride is safe for most people to use. Consuming it in small amounts as a food additive, sweetener, or cosmetic product doesn't pose a risk to your health.

Capric acid/caprylic triglyceride is one of the cleanest ingredients that you can find as a natural alternative to chemical ingredients.

 

Everyone's skin reacts differently to different chemicals. Always proceed carefully when you're using a new cosmetic product or face cream.
There's some environmental concern for the use of caprylic triglyceride. We don't know enough about the way it's broken down in nature and if it might eventually build up and pose a threat to wildlife. More research is needed to determine the safest ways to dispose of products that contain caprylic triglyceride.

 

 

Oktanoik asit sistematik adı altında da bilinen kaprilik asit (Latince capra kelimesinden, "keçi" anlamına gelir), CH3 (CH2) 6CO2H yapısal formülüne sahip bir karboksilik asittir. Bir karboksilik asit olarak sınıflandırılan, hafif hoş olmayan, kokuşmuş bir koku ve tada sahip, suda en az çözünür olan renksiz yağlı bir sıvıdır. [1] Oasit tuzları ve esterleri oktanoatlar veya kaprilatlar olarak bilinir. C8 aldehitin oksidasyonu ile üretilen yaygın bir endüstriyel kimyasaldır. [4] Bileşikleri doğal olarak çeşitli memelilerin sütünde ve hindistancevizi yağı ve hurma çekirdeği yağının küçük bir bileşeni olarak bulunur. [3]

Diğer iki asit, Latince kelime capra yoluyla keçilerden sonra adlandırılır: kaproik asit (C6) ve kaprik asit (C10). Kaprilik asit (C8) ile birlikte bu toplam% 15 keçi sütü yağında.

 

Kullanımları
Kaprilik asit ticari olarak parfümeride kullanılan esterlerin üretiminde ve ayrıca boyaların üretiminde kullanılır.

 

Kaprilik asit, süt ürünleri, gıda işleme ekipmanları, bira fabrikaları, şarap imalathaneleri ve içecek işleme tesislerindeki ticari gıda işleme tesislerinde gıda ile temas eden bir yüzey dezenfektanı olarak kullanılan bir antimikrobiyal pestisittir. Ayrıca sağlık tesisleri, okullar / kolejler, hayvan bakımı / veterinerlik tesisleri, endüstriyel tesisler, ofis binaları, dinlenme tesisleri, perakende ve toptan satış kuruluşları, hayvancılık binaları, restoranlar ve oteller / motellerde dezenfektan olarak kullanılır. Buna ek olarak, kaprilik asit, fidanlarda, seralarda, bahçe merkezlerinde ve süs bitkilerinde iç mekanlarda bir algaecide, bakterisit, fungisit ve herbisit olarak kullanılır. Kaprilik asit içeren ürünler, çözünür konsantre / sıvılar ve kullanıma hazır sıvılar olarak formüle edilir. [5]

Kaprilik asit, vücudun ghrelin hormonu tarafından gerçekleştirilen bir işlev olan enerji giriş ve çıkışının düzenlenmesinde önemli bir rol oynar. Açlık hissi, vücudun gıda tüketimi şeklinde bir enerji girişi gerektirdiğinin bir işaretidir. Ghrelin, hipotalamustaki reseptörleri tetikleyerek açlığı uyarır. Bu reseptörleri aktive etmek için, grelin, bir -OH grubu elde ettiği asilasyon adı verilen bir işleme tabi tutulmalıdır ve kaprilik asit bunu, grelin molekülleri üzerindeki belirli bir bölgeye bağlayarak sağlar. Aynı pozisyondaki diğer yağ asitlerinin açlık üzerinde benzer etkileri vardır.

Kaprilik asit şu anda esansiyel tremor için bir tedavi olarak araştırılmaktadır. [6] [7]

Kaprilik asidin asit klorürü, perflorooktanoik asidin sentezinde kullanılır.

Diyet kullanımları

 

Ayrıca bakınız: Orta zincirli trigliserit § Diyet alaka düzeyi
Kaprilik asit bir diyet takviyesi olarak alınır. Vücutta kaprilik asit oktanoat veya protonlanmamış kaprilik asit olarak bulunur. [8]
Bazı çalışmalar, orta zincirli trigliseritlerin (MCT'lerin) aşırı kalori yakma ve dolayısıyla kilo kaybına yardımcı olabileceğini göstermiştir; [9] [10] [11] [12] [13], kanıtların sistematik bir gözden geçirilmesi sonuçların sonuçsuz olduğu sonucuna varmıştır. [14] Ayrıca, MCT'lere ilgi dayanıklılık sporcuları ve vücut geliştirme topluluğu tarafından gösterilmiştir, ancak MCT'ler egzersiz performansının iyileştirilmesi için yararlı değildir. [13]
Kaprilik asit, inatçı epilepsili çocukları tedavi etmek için ketojenik diyetin bir parçası olarak incelenmiştir.

 

 


Wilfarin yağ asitleri hem Palm Yağı hem de Palm Çekirdeği Yağı'ndan elde edilir ve yüksek sıcaklık ve basınçta yağların bölünmesinden elde edilir. Müşteri gereksinimlerine bağlı olarak, basit veya fraksiyonel damıtma yoluyla geniş kesimler veya daha saf yağ asitleri olarak bulunurlar. Yağ asitleri için yaygın uygulamalar arasında kauçuk işleme, mumlar ve kozmetik ürünler yer alır veya MCT'ler, sabun ve metalik sabun gibi türevleri üretmek için hammadde olarak kullanılır. Yağ alkolleri, yağ aminleri ve yağ esterleri gibi ara kimyasallar da yağ asitlerinden üretilebilir. Yağ asitlerinin derecesine / tipine bağlı olarak, kağıt torbalarda, bulker torbalarda, tamburlarda, IBC'lerde, esnek torbalarda ve dökme yüklerde bulunurlar.

 

Kaprilik trigliserit sabun ve kozmetikte kullanılan bir maddedir. Genellikle hindistancevizi yağını gliserin ile birleştirerek yapılır. Bu içeriğe bazen kaprik trigliserit denir. Bazen yanlışlıkla fraksiyone hindistancevizi yağı da denir.

Kaprilik trigliserit 50 yıldan fazla bir süredir yaygın olarak kullanılmaktadır. Cildi pürüzsüzleştirir ve antioksidan olarak çalışır. Aynı zamanda diğer bileşenleri birbirine bağlar ve kozmetikteki aktif bileşenlerin daha uzun süre dayanmasını sağlamak için bir tür koruyucu olarak çalışabilir.

Kaprilik trigliserit, topikal cilt ürünlerinde bulunan diğer sentetik kimyasallara daha doğal bir alternatif olarak değerlenir. Ürünlerinin "tamamen doğal" veya "organik" olduğunu iddia eden şirketler genellikle kaprilik trigliserit içerir.

Teknik olarak doğal bileşenlerden yapılmış olsa da, ürünlerde kullanılan kaprilik trigliserit genellikle doğada bulunmaz. Kimyasal bir işlem yağlı sıvıyı ayırır, böylece ürünlere "saf" bir versiyonu eklenebilir.

 

Kaprilik / kaprik trigliserit faydaları
Kaprilik trigliseritler doğal olarak oluşan yağ asitlerinden yapılmış bileşiklerdir. Berrak bir sıvı ve tadı biraz tatlı. Trigliseritlerdeki yüksek yağ içeriği, dokuları ve antioksidan nitelikleri ile birlikte, onları sabun ve cilt bakım ürünleri için özel olarak kullanmaktadır.

 

 

Emoliyan
Yumuşatıcılar cildinizi yumuşatan bileşenlerdir. Yumuşatıcılar cildinizdeki nemi hapsederek ve nemin çıkmaması için koruyucu bir tabaka oluşturarak çalışır. Kaprilik trigliserit etkili bir cilt yumuşatıcı maddedir.

 

 

Dispergatör
Dispergatörler, bileşenleri bir arada tutan ve stabilize eden herhangi bir kimyasal veya organik bileşiğin parçalarıdır.

 

Diğer aktif bileşenlerin, pigmentlerin veya kokuların iyi bir dağıtıcı maddede karıştırılması, bileşenlerin birbirine karışmasını veya karışımın dibine batmasını önler. Kaprilik trigliseritlerin mumsu ve kalın kıvamı onları mükemmel bir dispersiyon ajanı yapar.

 

çözücü
Çözücüler, bazı bileşenleri veya bileşikleri çözebilen veya parçalayabilen bileşenlerdir. Bileşenler, moleküllerinin nasıl yapılandırıldığını ve şekillendirildiğini ve diğer maddelerle nasıl etkileştiklerini temel alan çözücülerdir.

 

Kaprilik trigliserit, birlikte kümelenecek şekilde tasarlanmış bileşikleri çözebilir. Bazı çözücüler toksik bileşenlere sahip olsa da, kaprilik trigliserit bu riskleri taşımaz.

 

Antioksidan
Antioksidanlar, ortamınızdaki her gün maruz kaldığınız toksinleri nötralize etmek için çalışır. Antioksidanlar, cildinizi yaşlandırabilen ve vücudunuza zarar veren oksidasyon adı verilen zincir reaksiyonunu durdurur.

 

Kaprilik trigliserit, cildinizi korumaya ve daha genç hissetmenize yardımcı olan antioksidanlarla doludur.

 

Kaprilik / kaprik trigliserit kullanımları
Kaprilik trigliserit, yüzünüzde ve çevresinde kullandığınız topikal cilt bakım ürünlerinde bulunabilir. Aşağıdakiler için kullanılır:

 

ÖZELLİKLER

 

Kısmen veya Tamamen Kararsız Bitki Yağları için Uygun Değiştirme
Emülsiyonların Hissini ve Yayılabilirliğini İyileştirir
Doğal Bileşimlerin Kararlılığını İyileştirir
Yağ Enfüzyonları / Ekstraksiyonu için Mükemmel Taşıyıcı
Uçucu Yağlar için Uygun Taşıyıcı
Yağda Çözünür Aktif Maddeler İçin Solvent
Neredeyse Sınırsız Raf Ömrü
UV Filtreleri için Solvent
Çok Yüksek Polarite
Yağ Bağımlılığı

 

UYGULAMALAR

 

Tüm Cilt Bakım Kremi ve Losyonları
Özellikle hassas ciltler ve yağlı ciltler için
Banyo ve Vücut Bakımı Kremleri ve Losyonları
Özellikle hassas ciltler ve yağlı ciltler için
Banyo ve Vücut Yağları
Makyaj
Özellikle ruj ve balsamlar
Doğal Parfümler
Şampuanlar ve Temizleyiciler

 

ÖZELLİKLER

 

Görünüş: Berrak Viskoz Olmayan Sıvı
Koku: Karakteristik / Çok Işık
Yoğunluk:0.98g/cm3
Kaynama Noktası:456°C'de 760 mmHg
Refraktif index: 1.461
Parlama Noktası:142.6°C
Buhar Basıncı: 3.13E-10mmHg 25°C'de
Çözünürlük: Yağ Çözünebilir
Emilim: Hızlı / Komple
Depolama: Neme ve Neme Karşı Korundu
Raf: 48 Ay, Düzgün Saklanmış / İşlenmiş

 

 

Kaprilik trigliserit, topikal kullanım için varsa, çok düşük bir toksisite taşır. FDA, genellikle bir gıda katkı maddesi olarak düşük miktarlarda güvenli olarak kabul edildiğini belirtiyor. Bu, rujunuzda veya dudak balsamınızda olabilecek eser miktarları tüketmenin toksik olmadığı anlamına gelir.

Hindistan cevizi yağına karşı ciddi bir alerjiniz yoksa, kaprilik trigliserit kullanılarak tetiklenen alerjik reaksiyon riski çok düşüktür.

Mevcut araştırmalar, kaprilik trigliseritin çoğu insan için güvenli olduğunu belirtmektedir. Gıda katkı maddesi, tatlandırıcı veya kozmetik ürün olarak az miktarda tüketilmesi sağlığınız için bir risk oluşturmaz.

Kaprik asit / kaprilik trigliserit, kimyasal bileşenlere doğal bir alternatif olarak bulabileceğiniz en temiz bileşenlerden biridir.

 

Herkesin cildi farklı kimyasallara farklı tepki verir. Yeni bir kozmetik ürün veya yüz kremi kullanırken daima dikkatli olun.
Kaprilik trigliserit kullanımı için bazı çevresel endişeler vardır. Doğada parçalanma şekli ve nihayetinde yaban hayatı için bir tehdit oluşturup oluşturamayacağı hakkında yeterince bilgimiz yok. Kaprilik trigliserit içeren ürünleri atmanın en güvenli yollarını belirlemek için daha fazla araştırmaya ihtiyaç vardır.

 

Caprylic çoğunlukla yumuşatıcı, dispersan ajan ve çözücü olarak çalışır. Yumuşatıcı olarak, cilt / saçları iyileştirmek için hızlı bir şekilde yüzeyin içine nüfuz eder ve hafif ve yağsız bir yağlama bariyeri sağlar. Dağıtıcı bir ajan olarak, bir solüsyonda bulunan vitaminler, pigmentler ve diğer aktif bileşenlerin verilmesini arttırır, böylece eşit olarak yayılır ve epidermis tarafından emilir. Yağlı doku, kozmetik formülasyonların kalınlaştırılmasına yardımcı olur ve kayganlığı sağlar ve bu da çözümlerin kolayca yayılabilmesini ve dokunmadan sonra yumuşak olmasını sağlar. Kozmetik üreticileri renk ve koku eksikliği yanı sıra, istikrar için bu madde değerinde. Aslında, neredeyse sınırsız bir raf ömrüne sahip olduğu için bu kadar büyük bir kararlılık ve oksidasyon direnci vardır. Bu bileşeni, yüz nemlendiricisi, ruj, yaşlanma karşıtı serumlar, güneş kremi, temel, göz kremi ve dudak / göz astarı gibi kişisel bakım ürünlerinde bulabilirsin.

Caprylic Capric Triglycerides, sadece Caprylic ve Capric Yağ Asitlerini kullanarak Hindistan Cevizi Yağının özel bir esterifikasyonudur; Fraksiyonlanmış Hindistan Cevizi Yağı, damıtma işlemi boyunca çekilen tüm yağ asitlerinin bir kombinasyonuyla sonuçlanan Coconut Oil'in standart, damıtılmasıdır. Parçalanmış Hindistan Cevizi Yağı, en yaygın taşıyıcı yağlardan daha hafif bir his ve geniş raf ömrü ile geleneksel bitkisel yağların aynı hissi ve performansa sahiptir. Caprylic Capric Triglycerides standart bir taşıyıcı yağ gibi görünmüyor. Caprylic Capric Triglycerides bir esterdir ve çok hafif, ipeksi bir yağı vardır, cilde yağlı / yağlı bir his olmadığını hisseder. Bu iki ürün arasındaki farkı fark etmemiş tedarikçiler var, çünkü ayırıcı formülatör talihsizdir, çünkü ikisi birbirinin yerine geçemez. Sadece ikisi de hindistan cevizi yagindan oldugu için onlari ayni ?ey yapmazlar. Eğer bu gerekçe doğruysa, Neroli, Petitgrain ve Bitter Orange'nın hepsinin aynı olduğunu, çünkü hepsinin aynı ağacından geldiğini ya da Emülsifiye Edici Balmumu ve CocoBetaain'in aynı olduğunu; aynı Hindistan Cevizi'sinden geldiğini söylemek zorundaydılar. . Caprylic Capric Triglycerides ve Fractionated Coconut Oil arasındaki fark, kimyada ve dokunuşta açıktır. Karşılaştırma yapılırsa, ikisini cilde uygulayarak, Caprylic Capric Triglycerides'in, ipeksi bir his, özel esterlerin kanıtı olduğu ve Fractionated Coconut Oil'ın ortak bir taşıyıcı yağ hissi taşıdığı açıktır. Caprylic Capric Triglycerides'in kuru, ipeksi bir yağa sahip olduğu hissi neredeyse toz halindedir, çünkü hala cilt üzerinde bulunur ancak yağlı değildir. Bunlar sadece estetik özellikler. Caprylic Capric Triglycerides, kimyasal performansa geldiğinde, parçalanmış Hindistan Cevizi Yağı'nın olmadığı taşıyıcı yağlara toleranslı emülgatörler ile kullanmanız gerektiğinde, uygun bir yağ ikame edicisidir.

Caprylic Capric Triglycerides, gliserolün (bitki şekerleri), hindistan cevizi veya hurma çekirdeği yağlarından kaprilik (C: 8) ve kaprik (C: 10) yağ asitleri karışımlarıyla esterifikasyonu ile üretilir. Özel kombinasyon ve esterifikasyon, ipeksi yağ hissi için sorumludur. Bu, özel yağ asidi esterlerinin cilt faydalarını elde etmek için kullanılan, daha üstün oksidatif stabilite, düşük renk ve koku da elde etmek için kullanılan özel bir prosestir; daha sonra saf ester elde eden artık yağ asitlerinin uzaklaştırılması için rafine edilir; Ipeksi bir yağ hissi, bu hassas cilt ve yağsız uygulamalar için mükemmel bir seçimdir. Caprylic Capric Triglycerides'in eşsiz metabolik özellikleri ve işlevsel özellikleri, kimyasal yapılarının bir sonucudur ve onları birçok İlaç ve Kozmetik uygulamasında çok yönlü bir bileşen haline getirir.

Cilt bakım uygulamalarında, Caprylic Capric Triglycerides birkaç önemli fayda sağlamaktadır: ürünlerinde gözle görünür bir ipeksi sunarlar, doğal raf ömrünü uzatmak için mükemmel antioksidan özellik sergilerler, spesifik yağ asidi cildini seven doğası nedeniyle cilt besleyici faydalar sağlarlar. Esterler, Fractionated Coconut Oil ile veya diğer taşıyıcı yağlarla görülemeyen ve özellikle hassas ciltler ve yağlı ciltler için uygundur.

Caprylic Capric Triglyceride, yağ emilim sendromu olan hastalar için bir enerji kaynağı olarak elli yıl önce geliştirildi ve bu özel esterin saflığı ve Caprylic Capric Triglycerides'in öz nitelikleri nedeniyle halen tıbbi beslenme ürünlerinde kullanım buluyorlar.

Caprylic Capric Triglycerides, sınırsız raf ömrü ile düşük viskozite ve mükemmel oksidatif stabilite ve antioksidan koruma sağlar.Caprylic Capric Triglyceride etkili çözücülerdir ve bu nedenle yağda eriyen vitaminler ve aktif maddeler için taşıyıcı madde olarak görev yaparlar. Yumuşatıcı özellikleri, Caprylic Capric Triglycerides'in, dağıtım sisteminin bir bileşeni olarak işlev görürken, topikal ürünlerin estetiğini geliştirmesini sağlar. Caprylic Capric Triglycerides, geleneksel taşıyıcı yağlarda kolaylıkla çözünmeyen aktif maddeleri çözündürmeye yardımcı olmak için kullanılabilir. Caprylic Capric Triglycerides, çözümü tutmak için Alpha Lipoic Acid'i kullanmak için mükemmel bir araçtır. Bunu yapmak için,% 90 Caprylic Capric Triglycerides'e% 10 Alpha Lipoik Asit ekleyin, birleştirmek için karıştırın ve daha sonra bu çözeltiyi soğumaya bırakarak ürününüze ekleyin. Alfa Lipoik Asidin çözeltiden düşmesine neden olan çözeltiyi ekledikten sonra ısı uygulamayın.

 

Acar Kimya A.Ş. © 2015 Tüm Hakları Saklıdır.