1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

DEHYQUART L 80

DEHYQUART L 80

CAS NO:91032-11-0* 57-55-6


METATAGS:Dehyquart L 80; Dicocoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate (and) Propylene Glycol;Dicocoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate;Propylene Glycol.

 


Dehyquart L 80, saç üzerinde önemli olan ve kuru ve ıslak taranabilme üzerinde pozitif bir etkiye sahip olan dörtlü bir bileşiktir. Özellikle saç bakım ürünlerinden sonra kondisyon bileşeni olarak kullanılır. Kuvvet veren, emülsifiye edici ve ilave saç bakımı içerik maddeleri ile kombine edildiğinde, ürün, saç kremleri ve emülsiyonlarının basit hazırlanması için uygundur. En uygun kondüsyon ve stabilite özellikleri 3 ile 5 arasında bir pH aralığında elde edilir. Bu ürün,% 74-79 bir katyonik yüzey aktif cismi, maks. 12 ve pH değeri (% 5) 2.0-3.5 arasındadır.


Ürün özellikleri

Görünüm
DEHYQUART L 80, sarımtırak, pompalanabilir, hafif ila biraz bulanık bir sıvıdır.

Kullanım Örneği
Katyonik karakterinden dolayı ürün saça dayanıklıdır ve bu ürün üzerinde pozitif bir etkiye sahiptir.
Kuru ve ıslak taranabilirlik. Bu dördüncül bileşik esas olarak saçlarda bir kıvamlandırma bileşen olarak kullanılır.
Tedavi sonrası ajanlar. Kıvamla veren, emülsifiye edici ve ilave saç bakımıyla kombine edildiğinde bileşenler, saç kremi ve emülsiyonlarının basit bir şekilde hazırlanması için uygundur.
Tipik uygulama konsantrasyonları% 1.5-5'dir. En uygun kondüsyon ve stabilite özellikleri 3 ve 5 arasındaki bir pH aralığında elde edilir.


Depolama ve taşıma
Nemden ve 30 ° C'nin altındaki sıcaklıklarda korunan kapalı orijinal kaplarında DEHYQUART L 80 en az bir yıl sabit kalır. Ürün, 15 ° C'nin üzerindeki sıcaklıklarda pompalanabilir kalır.

 

 

 

 


Dehyquart L 80 is a quaternary compound that is substantive on hair and has a positive influence on dry and wet combability. It is mainly used as a conditioning component in hair after treatment agents. When combined with consistency giving, emulsifying and additional hair care ingredients the product is suitable for the simple preparation of hair conditioning creams and emulsions. The most favorable conditioning and stability properties are obtained in a pH range between 3 and 5. This product has a cationic surfactant of 74-79%, an acid value of max. 12, and a pH value (5%) of 2.0-3.5.

Product properties

Appearance
DEHYQUART L 80 is a yellowish pumpable clear to slightly turbid liquid.

Example of use
On account of its cationic character the product is substantive on hair and has a positive influence on the dry and wet combability. This quaternary compound is mainly used as a conditioning component in hair
aftertreatment agents. When combined with consistency giving, emulsifying and additional hair care ingredients the product is suitable for the simple preparation of hair conditioning creams and emulsions.
Typical application concentrations are 1.5 - 5 %. The most favourable conditioning and stability properties are obtained in a pH range between 3 and 5.

Storage and transportation
In sealed original containers, protected from moisture and at temperatures below 30° C DEHYQUART L 80 remains stable for at least one year. The product remains pumpable at temperatures higher than 15 °C.



Acar Kimya A.Ş. © 2015 Tüm Hakları Saklıdır.