1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

CUTINA STE


CUTINA STE
CAS NO: 6297-03-6
EC NO: 228-567-1

METATAGS:Cutina® STE; Cutina® PES; Cutina® KD 16; Cutina® HVG; Cutina® HR Powder; Cutina® GMS; Dİ-STEARYL ETHER; distearyl ether; 1,1`-oxybis-Octadecane;OCTADECYL ETHER;N-OCTADECYL ETHER;DISTEARYL ETHER;DIOCTADECYL ETHER;N-OCTADECYL ETHER 95+%;Octadecane, 1,1-oxybis-;
1-(Octadecyloxy)octadecane; N-OCTADECYL ETHER; 1-octadecoxyoctadecane; 1,1`-OXYBIS- OCTADECANE; DIOCTADECYL ETHER; OCTADECANE, 1,1`-OXYBIS-;
DISTEARYL ETHER; Dioctadecyl ether; JaretherTM D18; Emulgade® NLB; Cutina® STE;, Octadecyl ether; Distearyl Ether; Dioctadecyl ether; 6297-03-6;
n-octadecyl ether; n-Octadecylether; 1-(Octadecyloxy)octadecane; Octadecane, 1,1`-oxybis-;
HBXWUCXDUUJDRB-UHFFFAOYSA-N, 1-octadecoxyoctadecane, AC1L2ZLX; UNII-SC6T3MJF8Y; SC6T3MJF8Y; SCHEMBL72755; 1-(Octadecyloxy)octadecane #;
ACMC-2097j7; AC1Q2W54; AC1Q58X8; CTK3J2219; NSC17520; EINECS 228-567-1; ANW-14033; AR-1K8841; MFCD00048498; NSC-17520; ZINC59432137;
AKOS024429013; MCULE-9398325614; LP064194; DB-054353; RT-000406; FT-0636074; O0016; C-50556; I14-92710; cutına ste; cutina ste;
cutina tse; CUTINA STE; SUTİNA STE; CUTINA STE; di stearil eter; stearil eter; dioktadesil eter; dioktadecyl eter; n-oktadesil eter;
n-octadesil eter; 1,1`-oxybis-Octadecane;OCTADECYL ETHER;N-OCTADECYL ETHER; DISTEARYL ETHER; DIOCTADECYL ETHER;N-OCTADECYL ETHER 95+%;
Octadecane, 1,1-oxybis-; 1-(Octadecyloxy)octadecane; Octadecyl ether;Distearyl Ether;Dioctadecyl ether;6297-03-6;
n-octadecyl ether;n-Octadecylether; 1-(Octadecyloxy)octadecane;DE; Disiterail eter; Disiteril Ether; Disiteril eter;
Octadecane, 1,1`-oxybis-;HBXWUCXDUUJDRB-UHFFFAOYSA-N; 1-octadecoxyoctadecane; AC1L2ZLX; UNII-SC6T3MJF8Y; SC6T3MJF8Y;SCHEMBL72755;
1-(Octadecyloxy)octadecane #;ACMC-2097j7;AC1Q2W54;AC1Q58X8;CTK3J2219;NSC17520;EINECS 228-567-1;ANW-14033;MFCD00048498;NSC-17520;ZINC59432137;AKOS024429013;MCULE-9398325614; Distearyl eter; oktadekil ether;
LP064194;DB-054353;RT-000406;FT-0636074;O0016;C-50556;I14-92710; Octadecyl ether; Distearyl Ether
Dioctadecyl ether; 6297-03-6; n-octadecyl ether; n-Octadecylether; 1-(Octadecyloxy)octadecane; Octadecane, 1,1`-oxybis-
HBXWUCXDUUJDRB-UHFFFAOYSA-N; 1-octadecoxyoctadecane; AC1L2ZLX; UNII-SC6T3MJF8Y; SC6T3MJF8Y; SCHEMBL72755
1-(Octadecyloxy)octadecane; ACMC-2097j7; AC1Q2W54; AC1Q58X8; CTK3J2219; NSC17520; EINECS 228-567-1; ANW-14033
MFCD00048498; NSC-17520; ZINC59432137; AKOS024429013; MCULE-9398325614; LP064194; DB-054353
RT-000406; FT-0636074; O0016; C-50556; I14-92710; Distearyl Ether; Octadecyl Ether; OCTADECYL ETHER;DISTEARYL ETHER;
DIOCTADECYL ETHER;N-OCTADECYL ETHER;1,1`-oxybis-Octadecane;N-OCTADECYL ETHER 95+%;Octadecane, 1,1-oxybis-;
1-(Octadecyloxy)octadecane;Distearyl Ether Octadecyl Ether; Distearyl Ether, Octadecyl Ether; 1,1`-OXYBIS- OCTADECANE;
DIOCTADECYL ETHER; OCTADECANE, 1,1`-OXYBIS-; Dioctadecyl ether; PEG-4 Distearyl Ether; Sodium Laureth Sulfate;
Distearyl Ether (and) Dicaprylyl Ether; Eter distearylowy, Eter dioctadecylowy
Dioctadecyl Ether, Octadecane; 1-(Octadecyloxy)octadecan; 1-(Octadecyloxy)octadecane
1-(Octadécyloxy)octadécane; 228-567-1; Dioctadecyl Ether; Octadecane, 1,1`-oxybis-
octadecyl ether; [6297-03-6]; 1-octadecoxyoctadecane; 1-stearyloxyoctadecane
6297-03-6; Distearyl Ether; DistearylEther; EINECS 228-567-1; MFCD00048498
N-OCTADECYL ETHER; N-OCTADECYLETHER; UNII:SC6T3MJF8Y; UNII-SC6T3MJF8Y; 1-octadecoxyoctadecane;
Octadecane, 1,1‘-oxybis-; OCTADECYL ETHER;DISTEARYL ETHER;DIOCTADECYL ETHER;N-OCTADECYL ETHER;
1,1`-oxybis-Octadecane;N-OCTADECYL ETHER 95+%;Octadecane, 1,1-oxybis-;1-(Octadecyloxy)octadecane;
Distearyl Ether Octadecyl Ether; 1,1`-oxybis-Octadecane; OCTADECYL ETHER; N-OCTADECYL ETHER
DISTEARYL ETHER; DIOCTADECYL ETHER; N-OCTADECYL ETHER 95+%; Octadecane, 1,1-oxybis-; 1-(Octadecyloxy)octadecane;
Dioctadecyl ether, Octadecyl ether, Distearyl Ether, Octadecane, 1,1-oxybis-, MolPort-003-909-386, CID80526, NSC17520,
EINECS 228-567-1, O0016, 6297-03-6; peg-4 distearyl ether; peg 4; PEG 4; PEG-4 DISTEARYL ETHER
Dioctadecyl ether, Octadecyl ether, Distearyl Ether, Octadecane, 1,1`-oxybis-, MolPort-003-909-386,
CID80526, NSC17520, EINECS 228-567-1, O0016, 6297-03-6; Dioctadecyl Ether;


CUTINA STE`nin kimyasal adı;

Dioktadesil eter


Lineer Formül: C36H74O
Moleküler Ağırlık: 522.991

 

Cutina STE`nin kimyasal ve fiziksel özellikleri
Hesaplanan Özellikler
Mülkiyet adı
Moleküler Ağırlık: 522.987 g / mol
Hidrojen Bağımı Bağışlayıcı Sayısı: 0
Hidrojen Bağ Alıcı Sayısı: 1
Dönebilen Bağ Sayımı: 34
Karmaşıklık: 332
Topolojik Polar Yüzey Alanı: 9.2 A ^ 2
Monoizotopic Kütle: 522.574 g / mol
Tam Kütle: 522.574 g / mol
XLogP3-AA: 17.7
Bileşik Canonicalized: true
Resmi Şarj: 0
Ağır Atom Sayısı: 37
Tanımlı Atom Stereocenter Sayısı: 0
Tanımsız Atom Stereocenter Sayısı: 0
Tanımlanmış Bond Stereocenter Sayısı: 0
Tanımlanmamış Bond Stereocenter Sayısı: 0
İzotop Atom Sayısı: 0
Kovalent Bağlı Birim Sayısı: 1

 

CUTINA STE;

Cutina STE çoğunlukla şampuanda opaklaştırıcı olarak kullanılan bir üründür. Kimyasal yapısı nedeniyle hidrolitik olarak kararlıdır ve bu nedenle yararlı şekilde uygundur

Geniş bir pH aralığının gerekli olduğu tüm formülasyonlar için; Deo / terleme önleyici ve saç sökücü formülasyonlar. Ruj olarak da kullanılabilir.

Ilginç yayılma davranışı. Bu ürünün asit değeri max. 3, serbest yağ alkolü% 11-15 ve sabunlaşma değeri 5-10.

 

CUTINA STE`nin görünümü;

CUTINA STE karakteristik bir kokuya sahip hafif sarımsı bir lipofilik mum olup, mikro inciler veya peletler halinde tedarik edilir.


CUTINA STE`nin İşlevi;

Pearlleştirici Mum

 

CUTINA STE Teslim Şekli;

Parçalar


CUTINA STE Uygulaması;

Bebek Bakımı ve Temizleme
Klima
Saç boyama
Sıvı sabun
Şampuan
Duş / Banyo Ürünleri


CUTINA STE Kullanımı;

Her çeşit temizleyici formülasyonlar, şampuanlar, duş ve banyo preparatları, sıvı sabunlar, yüz temizliği.

Cutina® STE çoğunlukla şampuanda opaklaştırıcı olarak kullanılan bir üründür. Kimyasal yapısı nedeniyle hidrolitik olarak kararlıdır ve bu nedenle geniş bir pH aralığının gerekli olduğu tüm formülasyonlar için faydalıdır; Deo / terleme önleyici ve saç sökücü formülasyonlar. Ayrıca, ilginç yayılma davranışı için rujda da kullanılabilir. Bu ürünün asit değeri max. 3, serbest yağ alkolü% 11-15 ve sabunlaşma değeri 5-10`dur.
Cutina® STE, renklendiriciler, şampuanlar, kremler, bebek bakımı ve temizleyiciler, sıvı sabunlar ve duş ve banyo ürünlerinde uygulama buluyor.

Ürün Uygulamaları: Antiperspirant, Deodorantlar, Depilatories, Saç Temizleme, El Temizleme, Ruj, Sıvı Sabun, Cilt Temizleme Bebek Bakımı ve Temizleme, Saç Kremi, Saç Boyama Sıvı Sabun, Şampuan, Duş / Banyo Ürünleri.

 

 

 


Chemical name of CUTINA STE;

Dioctadecyl ether


Linear Formula: C36H74O
Molecular Weight: 522.991

Chemical and Physical Properties of Cutina STE
Computed Properties
Property Name
Molecular Weight: 522.987 g/mol
Hydrogen Bond Donor Count: 0
Hydrogen Bond Acceptor Count: 1
Rotatable Bond Count: 34
Complexity: 332
Topological Polar Surface Area: 9.2 A^2
Monoisotopic Mass: 522.574 g/mol
Exact Mass: 522.574 g/mol
XLogP3-AA: 17.7
Compound Is Canonicalized: true
Formal Charge: 0
Heavy Atom Count: 37
Defined Atom Stereocenter Count: 0
Undefined Atom Stereocenter Count: 0
Defined Bond Stereocenter Count: 0
Undefined Bond Stereocenter Count: 0
Isotope Atom Count: 0
Covalently-Bonded Unit Count: 1

 

Description of CUTINA STE;

Cutina STE is a product mainly used in shampoo as opacifier. Due to its chemical structure it is hydrolitically stable and therefore beneficially suitable for all formulations where a wide pH range is needed e.g. deo/antiperspirant and hair remover formulations. It can also be used in lipstick for its interesting spreading behavior. This product has an acid value of max. 3, a free fatty alcohol of 11-15%, and a saponification value of 5-10


Apperance of CUTINA STE;

CUTINA STE is a slightly yellowish lipophilic wax with an characteristic odour, supplied in micropearls or pellets.


Function of CUTINA STE;

Pearlizer Wax


Form of Delivery of CUTINA STE;

Pellets


Application of CUTINA STE;

Baby Care and Cleansing
Conditioning
Hair Coloring
Liquid Soap
Shampoo
Shower/Bath Products


Use of CUTINA STE;

All kind of cleansing formulations, shampoos, shower and bath preparations, liquid soaps, facial cleansing.

Cutina® STE is a product mainly used in shampoo as opacifier. Due to its chemical structure it is hydrolitically stable and therefore beneficially suitable for all formulations where a wide pH range is needed e.g. deo/antiperspirant and hair remover formulations. It can also be used in lipstick for its interesting spreading behavior. This product has an acid value of max. 3, a free fatty alcohol of 11-15%, and a saponification value of 5-10.
Cutina® STE finds application in formulating colorants, shampoos, conditioners, baby-care & cleansers, liquid soaps and shower & bath products.

Product Applications: Antiperspirent, Deodorants, Depilatories, Hair Cleansing, Hand Cleansing, Lipstick, Liquid Soap, Skin Cleansing Baby Care and Cleansing, Conditioning, Hair Coloring Liquid Soap, Shampoo, Shower/Bath Products

 

 

 

 

Acar Kimya A.Ş. © 2015 Tüm Hakları Saklıdır.