1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

CETEARETH 20

CETEARETH-20

CAS NO: 68439-49-6

METATAGS;Ceteareths (Ceteareth-2, Ceteareth-3, Ceteareth-4, Ceteareth-5, Ceteareth-6, Ceteareth-7, Ceteareth-8, Ceteareth-9, Ceteareth-10, Ceteareth-11, Ceteareth-12, Ceteareth-13, Ceteareth-14, Ceteareth-15, Ceteareth-16, Ceteareth-17, Ceteareth-18, Ceteareth-20, Ceteareth-22, Ceteareth-23, Ceteareth-24, Ceteareth-25, Ceteareth-27, Ceteareth-28, Ceteareth-29, Ceteareth-30, Ceteareth-33, Ceteareth-34, Ceteareth-40, Ceteareth-50, Ceteareth-55, Ceteareth-60, Ceteareth-80, Ceteareth-100;AEC Ceteareth-20 ;Brij CS20 ;Brij CS20-SO ;Cetomacrogol 1000 BP ;Cremophor A 20 ;Empilan 2920 ;Ethal CSA-20 ;Eumulgin B 2 ;Galenol 2100 Emulsifier ;Genapol T 200 ;Hetoxol CS-20 ;Jeecol CS-20 ;Lipocol SC-20 ;Lumulse CS-20 ;Procol CS-20 ;Ritacet 20 ;Sabowax CS 20 ;Sympatens-ACS/200 ;Unimul-B-2 ;Eumulgin B2, Poe(20) Cetyl/stearyl Ether, Poe(20) Hexadecyl/stearyl Ether, Polyoxyethylen(20) Hexadecyl/stearylether, Polyoxyethylene(20) Cetylstearylether;Alcohols, C16-18,ethoxylated;Emulgade® 1000 NI;alcohols, C16--18, ethoxylated, propoxylated;Eumulgin B2, Poe(20) Cetyl/stearyl Ether, Poe(20) Hexadecyl/stearyl Ether,Polyoxyethylen(20) Hexadecyl/stearylether, Polyoxyethylene(20) Cetylstearylether;Surfac JH200; Lipocol SC-20: Ceteareth-12;GLYCERYL STEARATE, CETEARETH-20, CETEARETH-12, CETEARYL ALCOHOL, CETYL PALMITATE;CETEARYL ALCOHOL , CETEARETH-20, GLYCERYL STEARATE;CETEARYL ALCOHOL, CETEARETH 30, SODIUM LAURYL SULPHATE;CETEARYL ALCOHOL, CETEARETH-20;CETEARYL ALCOHOL, CETEARETH-20, LAURYL MYRISTYL ALCOHOL;CETEARYL ALCOHOL, CETEARETH-25;CETEARYL ALCOHOL, CETEARETH-25, CETEARETH-3;CETEARYL ALCOHOL, CETEARETH-30;CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, LANOLIN, CETEARETH-20, PEG-6 STEARATE;CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-40 STEARATE, CETEARETH-20;CETEARYL ALCOHOL, PEG-20 STEARATE;CETEARYL ALCOHOL, POLYSORBATE 60;CETEARYL ALCOHOL, SODIUM LAURYL SULPHATE;GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE;STEARETH-21;STEARYL ALCOHOL, CETEARETH-30, CETEARYL ETHYLHEXANOATE;Fatty Alcohol Ethoxylated;Unaphos CS20; T/N: Crodafos CS20 Acid; Mix: Cetearyl Alcohol and Ceteth-20 Phosphate and Dicethyl Phosphate;Dihydroxyehtyl Soyamine Dioleate, PG, Cetyl Alcohol, Ceteareth-20, Oleic A dibutyl Adipate, Ethoxydiglycol;Eumulgin B 2;Ceteareth-6; C16~18 Fatty alcohol polyoxyethylene ether; Alcohols, C16-18, ethoxylated; Ceteareth-10;Ceteareth A series; Alcohols C16-18 ethoxylated; Cremophor (R) A25; Surf A6; Surf A25; Surf A20; Surf AD; Ceteareth-25; Ceteareth-20; Cetearyl alcohol; Ceteareth-6(and)fatty alcohol; Cetearyl alcohol(and)Ceteareth-20;Ethoxylated cetostearyl alcohols;Alcohols C1618ethoxylated;cetearethvegörevleri;ceteareth20kullanımalanları;cetearetkullanımalanları;CETEARETHKULLANIMALANLARI;ceteareth20neişeyarar;ceteareth 20 ne işe yarar;ceteareth20hangisektördekullanılır,ceteareth20neiçinkullanılır,cetearetüretimi,CERATETNEİÇİNKULLANILMAKTADIR;ceteareth20hangisektördekullanılır;ceteareth20özellikleri;CETEARETH20FİZİKSELVEKİMYASALÖZELLİKLERİ;ceteareth20vekozmetik;CETEARETH20ANDCOSMETICS;cetearet20;cetaaret20;cetaeret,ceteareth20vesaçkremiuygulaması,ceteareth20vegüneşkremi,cetearethuygulamaları,CETEARETH20UYGULAMALARI,APPLICATIONOFCETEARETH20,cetearethfaydalımıdır,cetearethzararlımıdır,Ceteareth20,CETEARET20,CETAERET20;CETEARET20,PROPERTİESOFCETEARETH,propertiesofceteareth20,ceteareth20ninözellikleri,ceteareth20veaknetedavisi,ceteareth20;ceteareth20vetürevleri,ceteareth20anditsderivatives,ceteret20;CETERET20;CETARET20;CETEARETH20VESAÇBOYASI;ceteareth20vegüzellik;cetearethandbeauty,ceteareth20andbeauty,ceteareth20üretimi;productionofceteareth20;processofceteareth20,ceteareth20süreci,Cetomacrogol1000;Alfonic 1618-46;Alfonic 1618-62;B 2050-01A;Berol 07;Brij 68;C16-18 fatty alcs., ethoxylated;Ceteareth;Ceteareth 12;Ceteareth18;Ceteareth 2;Ceteareth 20;Ceteareth 25;Ceteareth 30;Ceteareth 5;Ceteareth 50;Cetomacrogol 1000BP;Cetostearyl alcohol ethoxylated;Cremophor A 25;Cresmer1000;Disponil TA 14;Empilan KM 11;Ethal 368;Ethal CSA 10;EthalCSA 17;Ethal CSA 40/70;Ethoxylated alcohols,C16-18;Eumulgin C 1000;Eumulgin C 1500;Eumulgin CS 15;Eumulgin ET5L;Fatty alcs., C16-18, ethoxylated;Hetoxol CS 25;Hetoxol CS 4;Imbentin AG 168/090;Imbentin AG 168S030;Imbentin AG 168S300;KM 11;KM 20;Lipocol SC 10;Lipocol SC 4;Lutensol AT100;Lutensol AT 18;Lutensol AT 25;Lutensol AT 80;Macol CSA20;Marlipal1618/10;Marlipal 1618/18;Marlipal 1618/40;Mergital CS 50A;Neonol P 1618-10;Neonol P 161811;Oxanol TsS21;PrevocellF1618/5;EthoxylatedC1618alcohols;CERETAT20HANGİSEKTÖRDEKULLANILIR,ceretet20hangiamaçlakullanılır;cerartet20,CETARTET20,CETARTETH20,CERARTET20,CERERTETA20,EUMULGINB2,EUMULGİNB2,EMULGİNB2,EMÜLGİNB2,EMÜLGÜNB2,CETEARETHANDCLEANING,CETARTETANDCLANİNG,CEARETANDCLEAN,USAGEAREASOFCETEARETH20,USAGEAREASOFCETERARETH20,manufacturingofceteareth20,ceteareth20yinerdenteminedebilirim,ceteareth20nerdenvenasılalınır,cetearetnasılalınır,CETERETH 20 NEREDEN TEMİN EDİLİR,physical properties of ceteareth20,chemical properties of ceteareth 20,cetearet20,cetaeret20vekullanımı,cetearet-20;CETERET-20;CETAARET20;CETAARETH20;CETEARET;CETEERET20;Surfac JH200; Lipocol SC-20:Ceteareth-12;Siligen WL;ceterat20;CETERATE20;CETARETETH20;CERATETEH20;SETERAT20,68439-49-6,o/w emulsifier,polioksietilen,setil stearil eter,cetyl stearyl eter,stereat20,stereat 20,SETEARETH 20,SETEARET 20,SETEARET20,SETEARETH20,CETEREATH-20,CETEREATH,POLYOXYETHYLENE ETHER,polyoxyethylene eter,polyoxyethylene ether,polioksietileneter,polioksietilen eter,polyoxietilenether,polyoksietileneter;Cetearet-2; Cetearet-3;Cetearet-5; Cetearet-6; Cetearet-7; Cetearet-8; Cetearet-9; Cetearet-10; Cetearet-11;Cetearet-12; Cetearet-13; Cetearet-15; Cetearet-16; Cetearet-17;Cetearet-18; Cetearet-20; Cetearet-22; Cetearet-23; Cetearet-25;Cetearet-27; Cetearet-28; Cetearet-29;Cetearet-30; Cetearet-33; Cetearet-34; Cetearet-40; Cetearet-50; Cetearet-55; Cetearet-60; Cetearet-80; Cetearet-100;CETEARETH;ETHOXYLATED,ethoxylated,Alkyl alcohol ethoxylate;STEARAT 20;STEARAT20;stearat 20;srearat20

 


CETEARETH 20'nin Fiziksel Özellikleri

CETEARETH'in fiziksel durumu 20

Katı

CETEARETH 20'nin rengi

Beyaz

CETEARETH20 nolu görünüşü

Flakes

CETEARETH 20 Özgül Ağırlığı

1.0

CETEARETİN Koku 20

karakteristik

CETEARETH 20 Buhar Basıncı

(20 ° C) Uygulanamaz

Kaynama noktası CETEARETH 20

(° C):> 100

CETEARETH 20 Alevlenme Noktası

(° C):> 148.89

CETEARETH 20'nin kimyasal stabilitesi

Normal kullanım şartları altında kararlıdır.

CETEARETH 20 su zehirliliği

Sucul organizmalar için çok zehirlidir.

CETEARETH 20'nin Kullanım Alanları

Geniş bir yağ yelpazesiyle uyumlu olan o / w emülsiyonları üretmek için iyi bir yuvarlak emülgatör. Emülsiyonun stabilize edilmesine yardımcı olmak için tek başına veya en iyi diğer emülgatörler ile birlikte kullanılabilir.

Ceteareth-20 yumuşatıcı ve emülgatör olarak işlev görür. Genellikle diğer alkoller ve yağ asitleri ile birlikte kullanılır, bir çözeltiyi koyulaştırmaya çalışır ve diğer katkı maddelerinin bir çözücü içinde çözülmesine yardım eder. Ayrıca, su içinde yağ emülsiyonlarında noniyonik stabilizatör olarak işlev görür. Bu madde, kozmetikte kullanılan en yaygın yumuşatıcılardan biridir ve saç boyası, yüz nemlendiricisi, yaşlanmayı önleyici bakım, saç kremi, temizleyici, güneş kremi, eksfoliyan / fırçalama, kaş kaldırma kremi ve akne tedavisi gibi ürünlerde bulabilirsiniz.

Yağ bazlı kremleme sağlayan hammaddedir. Düşük oranlarda kullanıldığında, hayvanlar üzerinde yapılan çalışmaların organlarda hasara ve tahrişe neden olduğu gözlenmiştir. Cilt yüzeyinden emilir.

CETEARETH 20 YILININ UYGULAMALARI
Nemlendirici krem
Nemlendirici Losyon
Vücut yağı
temizlikçi
Yüz maskesi
Cilt soyma bezleri
Duş jeli
Şampuan
Saç Kremi


CETEARETH 20 Cilt ile Temas

Cilt veya saç teması ortaya çıkarsa, kirlenmiş giysileri çıkarın ve cildi ve saçları sabun ve suyla yıkayın. Tahriş varsa
Tıbbi yardım istemektedir.

CETEARETH Göz Teması 20

Hemen göz çevresinde ve çevresinde büyük miktarda su en az 15 dakika boyunca yıkayın. Tutulacak göz kapakları
arayla. Kontamine olmuş giysileri çıkarın ve cildi yıkayın. Acil tıbbi yardım isteyin. Derhal ulaşın
Hastane veya sağlık merkezi. Tıbbi yardım sağlanıncaya kadar bol su ile yıkamaya devam edin.

Ceteareth-20 yumuşatıcı ve emülgatör olarak işlev görür. Genellikle diğer alkoller ve yağ asitleri ile birlikte kullanılır, bir çözeltiyi koyulaştırmaya çalışır ve diğer katkı maddelerinin bir çözücü içinde çözülmesine yardım eder. Ayrıca, su içinde yağ emülsiyonlarında noniyonik stabilizatör olarak işlev görür. Bu madde, kozmetikte kullanılan en yaygın yumuşatıcılardan biridir ve saç boyası, yüz nemlendiricisi, yaşlanmayı önleyici bakım, saç kremi, temizleyici, güneş kremi, eksfoliyan / fırçalama, kaş kaldırma kremi ve akne tedavisi gibi ürünlerde bulabilirsiniz.

Ceteareth-20'nin işlevleri:

Ceteareth-20 yumuşatıcı ve emülgatör olarak işlev görür. Genellikle diğer alkoller ve yağ asitleri ile birlikte kullanılır, bir çözeltiyi koyulaştırmaya çalışır ve diğer katkı maddelerinin bir çözücü içinde çözülmesine yardım eder. Ayrıca, su içinde yağ emülsiyonlarında noniyonik stabilizatör olarak işlev görür. Bu madde, kozmetikte kullanılan en yaygın yumuşatıcılardan biridir ve saç boyası, yüz nemlendiricisi, yaşlanmayı önleyici bakım, saç kremi, temizleyici, güneş kremi, eksfoliyan / fırçalama, kaş kaldırma kremi ve akne tedavisi gibi ürünlerde bulabilirsiniz.

Tanım: Yüksek doymuş yağ alkollerinin non-iyonik polioksietilen eteri (setil / stearil alkol). Beyaz pelletler, kokusu yok. Kolloid bir solüsyon oluşturmak için suda ve alkolde erir. Mineral, bitkisel veya sentetik yağlar ile karıştırılabilir. HLB değeri 15-17 (su içinde yağ emülsiyonları verir).

Özellikleri: o / w emülsiyonu yapmak için üniversal emülgatörler, her türlü yağ ve aktif muhteviyatlarla uyumlu, her türlü dağınık sistemi stabilize eden çok etkili koruyucu koloit, diğer emülsiyonlayıcılarla kombine edilebilir, jel oluşturan koyultma maddeleri ile en iyi şekilde kullanılabilir.

Uygulamalar: Kremler, losyonlar (özellikle de püskürtülebilir losyonlar), temeller, saç kremi, güneşlik ürünler gibi emülsiyon esaslı kozmetik ürünlerin her türlüü.

Ceteareth-20
Bazı bebek bezlerinde ve hassas cilt bakım ürünlerinde kullanılan setearet-20'de, her ikisi de kanserojen özelliklere sahip olduğu bilinen Etilen Oksit ve 1,4-dioksan bulunur. 1,4-dioksan, riski kaldırmak için ürünlerden çıkarılabilirse de, çoğu kozmetik üreticisi bunu yapmamayı tercih eder. Özellikle Ceteareth-20 orta derece tehlikelidir; Nasıl kullanıldığına bağlıdır. Düşük dozlarda bile, çoğunlukla gözlerin, ağzın ve dudakların çevresinde cilt tahrişine neden olur. Aynı şekilde, aktif bir penetrasyon arttırıcı olarak, kan dolaşımınıza hızlanır. Bu nedenle, hassas cilde yönelik cilt bakım ürünlerinde kullanıldığı için şok olur.

Setil-stearil alkol ve 20 mol etilen oksitten hazırlanan iyonik olmayan bir sürfaktan. Ceteareth-20, su içinde yağ emülsiyonlarında kullanılan yüksek HLB emülgatördür. Gliseril stearat gibi bir başka emülgatör ile kombinasyon halinde kullanıldığında olağanüstü stabil emülsiyonlar sağlar. Su ve izopropil alkolde çözünür.


Ürün Uygulamaları: Akne Bakımı, Güneş Sonrası Bakım, Antiperspirent, Bebek Bakımı, Güzellik Bakımı, Vücut Bakımı, Deodorantlar, Yüz Kremi, Parfüm, Saç Temizleyici, Saç Renklendirici, Saç Şekillendirici, El ve Tırnak Bakımı, Sert Yüzey Temizleyici, I & I Yüzey Temizleme, Endüstriyel, Evcil Hayvan Bakımı, Güneş Bakımı

CETEARETH-20, su içinde yağ emülgatörüdür. Kararlı emülsiyonlar vücut ve viskozite için düşük HLB emülgatör ile dengelenirken oluşur. Cilt bakımı, saç bakımı ve temel makyajlarını içeren tüm emülsiyon sistemlerinde kullanılır.

Ceteareth 20, Cetearyl Alcohol'un polietilen glikol eteri olup,
Genel olarak formüle:
R (OCH2CH2) nOH
Burada R, aşağıdakilerden türetilen alkil gruplarının bir harmanını temsil eder:
Setil ve stearil alkol ve n'nin ortalama değeri 20'dir

Ceteareth-20: Yağ esaslı ölü yakma sağlayan hammaddedir. Düşük oranlarda kullanıldığında, hayvanlar üzerinde yapılan çalışmaların organlarda hasara ve tahrişe neden olduğu gözlenmiştir. Cilt yüzeyinden emilir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Physical Properties of CETEARETH 20

Physical state of CETEARETH 20

Solid

Colour of CETEARETH 20

White

Appearance of CETEARETH 20

Flakes

Specific Gravity of CETEARETH 20

1.0

Odour of CETEARETH 20

Characteristic

Vapour Pressure of CETEARETH 20

(20 °C) Not applicable

Boiling Point CETEARETH 20

(°C): >100

Flash Point of CETEARETH 20

(°C): >148.89

Chemical stability of CETEARETH 20

Stable under normal conditions of use.

Aquatic toxicity of CETEARETH 20

Very toxic to aquatic organisms

Usage Areas of CETEARETH 20

A good all round emulsifier to produce o/w emulsions which are compatible with a large range of oils. It can be used alone or best combined with other emulsifiers to help stabilise the emulsion.

Ceteareth-20 functions as an emollient and emulsifier. It's usually used in conjunction with other alcohols and fatty acids, working to thicken a solution and help other ingredients dissolve in a solvent. It also functions as a nonionic stabilizer in oil in water emulsions. This ingredient is one of the most common emollients used in cosmetics, and you can find it in products such as hair dye, facial moisturizer, anti-aging treatment, conditioner, cleanser, sunscreen, exfoliant/scrub, depilatory cream and acne treatment.


Description: Non-ionic polyoxyethylene ether of higher saturated fatty alcohols (cetyl/stearyl alcohol). White pellets, no odor. Dissolves in water & alcohol to form a colloid solution. Can be mixed with mineral, vegetable or synthetic fats and oils. HLB value 15-17 (gives oil-in-water emulsions).

Properties: Universal emulsifier to make o/w emulsions, compatible with all kinds of oils & active ingredients, very effective protective colloid that stabilizes all kinds of dispersed systems, can be combined with other emulsifiers, optimal use with gel-forming thickeners.

Applications: All kinds of emulsion-based cosmetic products like creams, lotions (especially sprayable lotions), foundations, hair conditioners, sunscreen products.

Ceteareth-20
Ceteareth-20, used in some baby wipes and sensitive skin care products, contains Ethylene Oxide and 1,4-dioxane, both of which are known to have carcinogenic properties. Even though 1,4-dioxane can be removed from products to lift the risk, most cosmetic manufacturers simply opt not to do it. Ceteareth-20, specifically, is moderately dangerous; it is dependent on how it is used. Even at low doses, it causes irritation on the skin, predominantly around the eyes, mouth, and lips. Likewise, as an active penetration enhancer, it gets into your bloodstream at an accelerated pace. It is therefore shocking that it is used mainly in skincare products geared towards sensitive skin.

A nonionic surfactant prepared from cetyl-stearyl alcohol and 20 moles of ethylene oxide. Ceteareth-20 is a high HLB emulsifier used in oil-in-water emulsions. Provides exceptionally stable emulsions when used in combination with another emulsifier such as glyceryl stearate. Soluble in water and isopropyl alcohol.


Product Applications: Acne Care, After Sun Care, Antiperspirent, Baby Care, Beauty Care, Body Care, Deodorants, Face Care, Fragrances, Hair Cleansing, Hair Colorants, Hair Styling, Hand & Nail Care, Hard Surface Cleaner, I&I Surface Cleaning, Industrial, Pet Care, Sun Care

CETEARETH-20 is an oil-in-water emulsifier. Stable emulsions are formed when balanced with a low HLB emulsifier for body and viscosity. Used in all emulsion systems including skin care, hair care and foundation make ups.

Ceteareth 20 is the polyethylene glycol ether of Cetearyl Alcohol that conforms
generally to the formula:
R(OCH2CH2)nOH
where R represents a blend of alkyl groups derived from
cetyl and stearyl alcohol and n has an average value of 20

Ceteareth-20: It is the raw material that provides oil-based cremation. It has been observed that studies on animals have caused damage and irritation in the organs when used at low rates. It is absorbed through the skin surface.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acar Kimya A.Ş. © 2015 Tüm Hakları Saklıdır.