1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

CERAPHYL 41

CAS NO:93925-36-1
EC NO:300-338-1

METATAGS: C12-C15 ALKYL LACTATE; Propanoic acid, 2-hydroxy-, C12-15-alkyl esters; ALKİL LAKTAT; CeraphylTM 41 ester ;2-HYDROXY- C12-15 ALKYL ESTERS PROPANOIC ACID; C12-15 ALCOHOLS LACTATE; C12-15 ALKYL 2-HYDROXYPROPANOATE; C12-15 ALKYL ESTERS PROPANOIC ACID, 2-HYDROXY-; PROPANOIC ACID, 2-HYDROXY-, C12-15 ALKYL ESTERS; lactate; 2-Hydroxypropionate; b-lactate; 2-hydroxypropanoate; MeCH(OH)CO2 anion; CHEMBL1357; Lactate ion, DL-; Propanoic acid, 2-hydroxy-, ion(1-); Sodium; 2-hydroxy-propionate; MolPort-002-317-360; 2-hydroxypropanoic acid, ion(1-); Propanoic acid,2-hydroxy-, ion(1-); Propanoic acid, 2-hydroxy-, C12-15-alkyl esters;C12-13 ALKYL LACTATE;C12-15 ALKYL LACTATE;2-Hydroxypropanoic acid C12-15-alkyl esters;Di C12-13 Alkyl Lactate; ALKİL LAKTATE; alkil laktat; laktat alkil; propanoik asit; alkil laktatlar; lactate alkil; alkil lactat; alkil lactate; alkyl laktat; alkyl laktate.

 

 

 


C12-15 alkil laktat
* Laktik asit ve C12-15 alkollerden türetilen sentetik bir bileşik. Ceraphyl 41 olarak da bilinir.
Esas olarak bir yumuşatıcı ve çözücü olarak kullanılır. Emolliency, istenilen kremsi dokusu ve kalınlığı birçok losyon verir. Nemlendirici olarak, petrol gibi diğer bileşenlerin yağlanmasını ve yapışkanlığını azaltan yağsız bir yağlama sağlar. Aslında, mükemmel nemlendirme özelliklerinden dolayı mineral yağ yerine kullanılır.

Alkyl Laktatın İşlevleri:
Esas olarak bir yumuşatıcı ve çözücü olarak kullanılır. Emolliency, istenilen kremsi dokusu ve kalınlığı birçok losyon verir. Nemlendirici olarak, petrol gibi diğer bileşenlerin yağlanmasını ve yapışkanlığını azaltan yağsız bir yağlama sağlar. Aslında, mükemmel nemlendirme özelliklerinden dolayı mineral yağ yerine kullanılır.
Emülsiyon yapmak kolaydır ve ayrıca şampuanlarda ve vücut yıkamalarında koyulaştırıcı ve köpürtücü ajan olarak kullanılabilir. Güneş kremi kullanıldığında, iki sık kullanılan kimyasal UV absorbe edici olan Benzophenone-3 ve avobenzonu çözündürmeye yardımcı olur. Kişisel tabaklama, yüz nemlendiricisi, tıraş sonrası losyon, parfüm, akne tedavisi, güneş kremi, kabarcık banyosu ve temizleyici gibi kişisel bakım ürünlerinde bulunur.

C12-15 ALKIL LAKETTİ içeren formülasyonlar
FormulationDecorative Cosmetics: Plating Dudak boyası Ashland Specialty IngredientsPlumping Dudaklarına zengin, nemlendirici ruj dudaklara hacim kazandırır. Ashland Specialty Ingredients tarafından hazırlanan bir formülasyon.
Formülasyon Saç bakımı: Pearlescent Bodifying Şampuanı Polyquaternium-55 ile Parlayan Bodifying Şampuan, Polyquaternium-55'in tüylerine saçılmasını artırmak için dengeli bir yüzey aktif madde bazlı formüle edilmiştir. Bu formülasyonda, Polyquaternium-55, şampuanlama sırasında zengin kremli bir köpük sağlar. Hacimce gevşek, gevşek saçlar üflemeli kurutulmuş saçlardan algılanır.
Ceraphyl TM 41 ester, güneşten koruyucular, dudak parlatıcıları, renk kozmetik ürünleri, kremler ve losyonlar ve diğer kişisel bakım ürünlerinde çeşitli avantajlar sağlayan iyi kurulmuş bir yumuşatıcıdır. Petrolatum gibi bileşenlerin yapışkanlığını ve yağlanmasını azaltmak için kullanılan bu ester, hidro-alkollü ürünlere yağlı olmayan bir kayganlık kazandırır. Emülsiyonlaştırmak kolaydır ve birçok sistemle uyumludur. Ceraphyl TM 41 ester birçok kişisel bakım ürününü geliştirmek için kullanılabilir, ancak pH nötr formülasyonlarda en iyisi kullanılır.
ALKİL LAKATIN GÖRÜNÜŞÜ
Açık sarı sıvı
ALKIL LAKETİN DEPOLANMASI
Isıtma kaynaklarını uzak tutun ve kullanımdan sonra sıkıca kapatın.

 

 

 

 

C12-15 alkyl lactate
* A synthetic compound derived from lactic acid and C12-15 alcohols. Also known as Ceraphyl 41.
Primarily used as an emollient and solvent. Its emolliency helps give many lotions their desired creamy texture and thickness. As a moisturizer, it provides a non-oily lubrication that reduces the greasiness and tackiness of other ingredients, such as petroleum. In fact, it's often used as a substitute for mineral oil because of its excellent moisturizing capabilities.

Functions of Alkyl Lactate:
Primarily used as an emollient and solvent. Its emolliency helps give many lotions their desired creamy texture and thickness. As a moisturizer, it provides a non-oily lubrication that reduces the greasiness and tackiness of other ingredients, such as petroleum. In fact, it's often used as a substitute for mineral oil because of its excellent moisturizing capabilities.
It's easy to emulsify, and can also be used as a thickening and lathering agent in shampoos and body washes. When used in sunscreen, it helps solubilize Benzophenone-3 and avobenzone, two frequently used chemical UV absorbers. It can be found in personal care products such as self-tanner, facial moisturizer, aftershave lotion, fragrance, acne treatment, sunscreen, bubble bath and cleanser.

Formulations containing C12-15 ALKYL LACTATE
FormulationDecorative Cosmetics: Plumping Lipstick by Ashland Specialty IngredientsPlumping Lipstick rich, moisturizing lipstick adds volume to the lips. A formulation by Ashland Specialty Ingredients.
FormulationHair care: Pearlescent Bodifying ShampooPearlescent Bodifying Shampoo with Polyquaternium-55 is formulated with a balanced surfactant base to enhance deposit of Polyquaternium-55 onto the hair. In this formulation, Polyquaternium-55 delivers a rich creamy lather during shampooing. Volume to fine, limp hair is perceived from blow dried styled hair.
CeraphylTM 41 ester is a well-established emollient that can deliver a variety of benefits to sunscreens, lip balms, color cosmetics, creams and lotions and other personal care products. Used to reduce the tackiness and greasiness of components such as petrolatum, this ester imparts a non-oily lubricity to hydro-alcoholic products. It is easy to emulsify and is compatible with many systems. CeraphylTM 41 ester can be used to enhance many types of personal care products but is best used in pH-neutral formulations.
APPEARANCE OF ALKYL LACTATE
Light yellow liquid
STORAGE OF ALKYL LACTATE
Keep away of heating sources and close tightly after use.

Acar Kimya A.Ş. © 2015 Tüm Hakları Saklıdır.