1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

ETİL HEKZİL DİMETİL PABA (ETHYL HEXYL DIMETHYL PABA)


ETHYL HEXYL DIMETHYL PABA (ETİL HEKZİL DİMETİL PABA)

CAS NO:21245-02-3
EC NO: 244-289-3

METATAGS:ETHYLHEXYL DIMETHYL PABA, 2-ETHYLHEXYL 4- (DIMETHYLAMINO) BENZOATE; 2-ETHYLHEXYL 4-DIMETHYL-AMINOBENZOATE; 2-ETHYLHEXYL ESTER 4- (DIMETHYLAMINO) BENZOIC ACID; 2-ETHYLHEXYL P-DIMETHYLAMINOBENZOATE; 2-ETHYLHEXYL PARADIMETHYLAMINO BENZOATE; 4- (DIMETHYLAMINO) - OCTYL ESTER BENZOIC ACID; 4- (DIMETHYLAMINO) BENZOIC ACID, 2-ETHYLHEXYL ESTER; ARLATONE UVB; BENZOIC ACID, 4 (DIMETHYLAMINO) , 2ETHYLHEXYL ESTER; BENZOIC ACID, 4- (DIMETHYLAMINO) -, OCTYL ESTER; CARALOE SNOW & SUN LIP BALM; arlatone UVB; benzoic acid, 4-(dimethylamino)-, 2-ethylhexyl ester; benzoic acid, p-(dimethylamino)-, 2-ethylhexyl ester; escalol 507; 2-ethyl hexyl 4-(dimethyl amino) benzoate; 2-ethylhexyl 4-(dimethylamino)benzoate; 2-ethylhexyl p-(dimethylamino)benzoate; 2-ethylhexyl p-dimethylaminobenzoate; eusolex 6007; octyl dimethyl p-aminobenzoate; octyl dimethyl paba; padimate O; 21245-02-3; 2-Ethylhexyl 4-(dimethylamino)benzoate; Padimate O; 2-ETHYLHEXYL 4-DIMETHYLAMINOBENZOATE; Escalol 507; Octyl dimethyl PABA; Arlatone UVB; Benzoic acid, 4-(dimethylamino)-, 2-ethylhexyl ester; Eusolex 6007; Sundown; Padimate-O; 2; Ethylhexyl dimethylaminobenzoate; 2-Ethylhexyl-p-dimethyl-aminobenzoate; Radiacare Lip Balm
2-Ethylhexyl-4-dimethylaminobenzoate; 4-(Dimethylamino)benzoic acid 2-ethylhexyl ester; 2-Ethylhexyl p-(dimethylamino)benzoate; Octyl dimethyl p-aminobenzoate; Caraloe Snow & Sun Lip Balm; HSDB 7169; WYWZRNAHINYAEF-UHFFFAOYSA-N; EINECS 244-289-3
SBB008471; FR-2108; 4-(Dimethylamino)benzoic acid, 2-ethylhexyl ester; Benzoic acid, p-(dimethylamino)-, 2-ethylhexyl ester; 212545-02-3; CAS-21245-02-3; Padimate O (USP); Arlatone UVB (TN); Photoplex (Salt/Mix); PubChem20907; AC1L1JRP; ACMC-1CD6X; Padimate o [USAN:USP]; ETİLHEKZİL DİMETİL PABA; etil hekzil dimetil paba; etil hekzil dimetil PABA; paba; etilheksil paba; etil heksil dimetil paba; 2-Ethylhexyl 4-(dimethylamino)benzoate.

 

 

 

 

 

Etil Heksil Dimetil PABA Nedir?
Etilheksil Dimetil PABA sarımsı, yağlı bir sıvıdır. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde, etilheksil Dimetil PABA, güneşten koruyucu ürünler, şampuanlar, saç kremi, saç spreyleri, makyaj ve banyo ve deri ürünlerinin formülasyonunda kullanılır.

Güneş ışığı ilaç ürünlerinde kullanıldığında, Etilheksil Dimetil PABA'ya Padimate O denir.

Neden kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılır?
O, cilde uygulandığında mor ötesi ışınları emer. Güneş yanığına neden olmanın yanı sıra, UV radyasyonu cildin erken yaşlanmasının önemli bir nedenidir ve melanoma ve diğer cilt kanseri formlarının oluşumuna katkıda bulunur.

Etilheksil Dimetil PABA, UV ışınlarını emerek kozmetik ürünlerini ve kişisel bakım ürünlerini bozulmadan korumak için de kullanılabilir.

PADIMATE O Hakkında: Bir zamanlar popüler olan PABA güneş kremi türevi, araştırmalara göre bu kimyasal serbest radikalleri serbest bırakıyor, DNA'ya zarar veriyor, östrojenik aktiviteye sahip ve bazı insanlarda alerjik reaksiyonlara neden oluyor.

ETHYLHEXYL DIMETHYL PABA 'NIN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ
Görünüş: renksiz ila soluk sarı berrak sıvı (est)
Deney: 95.00 ila 100.00%
Gıda Kimyasalları Kodlanmış Listelenen: Hayır
Kaynama Noktası: 382.90 ° C. @ 760.00 mm Hg (est)
Buhar Basıncı: 5.100000 mm / Hg @ 25.00 ° C. (Avustralya, Brezilya ve Kuzey Amerika ülkelerinin kullandığı saat uygulaması)
Parlama noktası: 251.00 ° F TCC (121.70 ° C) (est)
LogP (o / w): 6.150 (est)

 

 

 

 

 


What Is Ethyl Hexyl Dimethyl PABA
Ethylhexyl Dimethyl PABA is a yellowish, oily liquid. In cosmetics and personal care products, Ethylhexyl Dimethyl PABA is used in the formulation of sunscreen products, shampoos, conditioners, hair sprays, makeup, and bath and skin products.

When it is used in sunscreen drug products, Ethylhexyl Dimethyl PABA is called Padimate O.

Why is it used in cosmetics and personal care products?
Padimate O, when applied to the skin, absorbs UV rays. In addition to causing sunburn, UV radiation is a significant cause of premature aging of the skin and contributes to the development of melanoma and other forms of skin cancer.

Ethylhexyl Dimethyl PABA can also be used to protect cosmetics and personal care products from deterioration by absorbing, UV rays.

About PADIMATE O: A derivative of the once-popular PABA sunscreen ingredient, research shows this chemical releases free radicals, damages DNA, has estrogenic activity, and causes allergic reactions in some people.

PHYSICAL PROPERTIES OF ETHYLHEXYL DIMETHYL PABA
Appearance: colorless to pale yellow clear liquid (est)
Assay: 95.00 to 100.00 %
Food Chemicals Codex Listed: No
Boiling Point: 382.90 °C. @ 760.00 mm Hg (est)
Vapor Pressure: 5.100000 mm/Hg @ 25.00 °C. (est)
Flash Point: 251.00 °F. TCC ( 121.70 °C. ) (est)
logP (o/w): 6.150 (est)

 

 

 

Acar Kimya A.Ş. © 2015 Tüm Hakları Saklıdır.