1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

SALCARE SC 91


SALCARE SC 91

METATAGS: Sodium Acrylates Copolymer & Parraffinum Liquidium & PPG-1 Trideceth-6; Sodium Acrylates Copolymer (and) Mineral Oil (and) PPG-1 Trideceth-6; Salcare® SC 80; Salcare® SC 91; Salcare® SC 92; Salcare® SC 95; Salcare® SC 96; SALCARE SC 30; SALCARE SC 60; SALCARE SC 80; SALCARE SC 81 UP; SALCARE SC 91; SALCARE SC 92; SALCARE SC 95; SALCARE SC 96; SALCARE SUPER 7 AT1; salcare; salcare sc 91; salcar sc 91; salcare 91; salcare sc.

 

 

 


Salcare® SC 91, tıbbi amaçlı beyaz yağda dağılmış anyonik bir akrilik kopolimerdir ve kozmetik endüstrisinde bir dizi uygulamada kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Bu ürün, verilen% 2 polimer cilt kreminde tipik bir uygulama seviyesine sahip cilt ve saç bakımı formülasyonlarının performansını arttırmak için kullanılır. Hafif bir akrilik kokusu olan ve beyaz bir mobil sıvıdır ve esas olarak koyulaştırıcı, askıda bırakan ve stabilize edici ajan, jelleştirici ajan ve opaklaştırıcı olarak işlev görür ve iyi yayılma özelliklerini geliştirir.

Sodyum Akrilatlar Kopolimer (ve) Parraffinum Sıvısı (ve) PPG-1 Tridesek-6
Kimyasal Fonksiyon: Polimer, Reoloji Değiştirici
Ürün Uygulamaları: Akne Bakımı, Güneş Sonrası Bakım, Anti Selülit / Zayıflama, Yaşlanma Öncesi, Banyo ve Duş, Güzellik Bakımı, Vücut Bakımı, Vücut Rengi, Renkli Kozmetik, Kapatıcılar, Göz Bakımı, Yüz Bakımı, Temel, Saç Temizleme, Saç Kremi , Saç Şekillendirme, Saç Bakımı, El ve Tırnak Bakımı, El Temizleme, Dudak Bakımı, Dudak Parlatıcı, Sıvı Sabun, Astar, Cilt Bakımı, Cilt Temizleme, Güneş Bakımı

Ürün Açıklaması

Salcare® SC 91, tıbbi amaçlı beyaz yağda dağılmış anyonik bir akrilik kopolimerdir. Kozmetik endüstrisinde bir dizi uygulamada kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Genellikle cilt ve saç bakım formülasyonlarının performansını arttırmak için yoğunlaştırma, kondisyonlama, süspansiyon / stabilize etme, jelleştirme, iyi yayma ve opaklaştırma sağlar.

Herhangi bir aşamada koyulaştırıcının doğrudan eklenmesine izin verir.
Ön karıştırma veya özel depolama tesisleri gerektirmez.
Soğuk sulu sistemlere ilave edilebilir, sadece çalkalamayla yoğunlaşır.
Organik ve inorganik pigmentlerin süspansiyonuna ve stabilizasyonuna yardımcı olur.
Birçok uygulamada yüksek yoğunlaşma verimi, dolayısıyla düşük kullanım seviyeleri
İyi bir üniforma performansı sağlar, bu tekrarlanabilirlik doğal zamklara ulaşılamaz.
Anyonik sıvı dispersiyon polimeri. Organik ve inorganik partiküllerin ve pigmentlerin askıda kalması ve stabilize edilmesi için kullanılabilir. İyi yumuşatma ve sürtünme özellikleri kazandırır.

Geniş bir pH aralığında kullanılabilir. Organik ve inorganik parçacıklar ve pigmentler ile birlikte kullanılır.

SALCARE SC 91 Kullanımları
Güzel duyusal profilli kozmetik formülasyonlar için koyulaştırıcı, stabilize edici ve kullanımı kolay polimer

 

 

 

 


Salcare® SC 91 is an anionic acrylic copolymer dispersed in medicinal grade white oil, and is designed for use in a range of applications in the cosmetics industry. This product is used to enhance the performance of skin and hair care formulations, with a typical application level in a skin cream of around 2% polymer as supplied. It is an off-white mobile liquid, with a slight acrylic odor, and primarily functions as a thickener, suspending and stabilizing agent, gelling agent, opacifier, and promotes good spreading characteristics.

Sodium Acrylates Copolymer (and) Parraffinum Liquidum (and) PPG-1 Trideceth-6
Chemical Function: Polymer, Rheology Modifier
Product Applications: Acne Care, After Sun Care, Anti Cellulite/Slimming, Anti-Aging, Bath & Shower, Beauty Care, Body Care, Body Color, Color Cosmetics, Concealers, Eye Care, Face Care, Foundations, Hair Cleansing, Hair Conditioning, Hair Styling, Hair Treatment, Hand & Nail Care, Hand Cleansing, Lip Care, Lip Gloss, Liquid Soap, Primers, Skin Care, Skin Cleansing, Sun Care

Product Description

Salcare® SC 91 is an anionic acrylic copolymer dispersed in medicinal grade white oil. Designed for use in a range of applications in the cosmetics industry. It is typically used to enhance the performance of skin and hair care formulations, providing thickening, conditioning, suspending/stabilizing, gelling, good spreading and opacifying.

Allows direct addition of thickener at any stage of manufacture.
Requires no pre-mixing or special storage facilities.
Can be added to cold aqueous systems, thickens simply by agitation.
Aids suspension and stabilization of organic and inorganic pigments.
High thickening efficiency, hence low usage levels in many applications
Gives good uniform performance, this reproducibility is unattainable with natural gums.
Anionic liquid dispersion polymer. Can be used to suspend and stabilize organic and inorganic particulates and pigments. Gives good emolliency and rub-in characteristics.

Can be used over a wide pH range. Used with organic and inorganic particulates and pigments.

SALCARE SC 91 Uses
Thickening, stabilizing and easy-to-use polymer for cosmetic formulations with nice ­sensorial profile

Acar Kimya A.Ş. © 2015 Tüm Hakları Saklıdır.