1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

DEHYMULS E


DEHYMULS E

CAS NO: 130328-22-2 ; 8007-43-0 ; 8012-89-3 ; 637-12-7


METATAGS: Aluminum stearate (637-12-7), Beeswax (8012-89-3, Fatty acids, C12-18, mixed esters with citric acid, pentaerythritol and stearyl alcohol (130328-22-2), Sorbitan, (Z)-9-octadecenoate (2:3) (8007-43-0); Higher Fatty Acid Pentaerythritol Citrate, Beeswax, Nonionic Emulsifying ; Dicocoyl Pentaerythrityl Distearyl Citrate (and) Sorbitan Sesquioleate (and) Cera Alba (and) Aluminum Stearates; Dehymuls E - кремовая основа для производства различных В/М эмульсии для ухода за кожей; Dehymuls; DEHIMULS E; DEHYMULS E; DEHİMULS E; dehymuls e; dehymuls E;Dehymuls® F;Dehymuls® LE; Dehymuls® K; Dehymuls® SMO; Dehymuls® SML; Dehymuls® e; Dehymuls® E.

 

 

 

 

Dehymuls® E, yüksek molekül ağırlıklı yağ asidi esterleri, yağlı asit tuzları ve yağ bağlayıcı katkı maddelerinin bir karışımıdır. Sarımsı, balmumu benzeri yağlı bir üründür ve iç kokusu ile topaklar halinde tedarik edilir. Bu ürün, kozmetik üretim ve ilaç w / o emülsiyonları için evrensel olarak uygulanabilir emülgatördür. Dehymuls® E'nin düşme noktası 45-60 ° C, iyot sayısı 20-30 ve sabunlaşma değeri 160-175'tir.
Görünüm

DEHYMULS® E, sarımtırak, balmumu benzeri bir yağ ürünü olup, peletler halinde, iç kokusu ile birlikte verilir.

Genel karakterizasyon
Kimyasal tanımlama
Yüksek molekül ağırlıklı yağ asidi esterleri, yağlı asit tuzları ve yağ bağlayıcı katkı maddeleri karışımı

Etiketleme bilgileri
INCI adı (lar)
Dikokoil Pentaeritritil Distearil Sitrat (ve) Sorbitan Sesquioleate (ve) Cera Alba (Balmumu) (ve) Alüminyum Stearatlar

Uygulama Alanları
Kozmetik, Kişisel bakım, AP-Deo, Vücüt bakımı, Vücüt bakım ürünleri, Saç bakımı, Şekillendirme ve Terbiye

Düşme noktası (° C) 45 - 60
İyot sayısı 20-30 DGF
Sabunlaşma değeri 160 - 175

Depolama ve taşıma

Nemden ve 30 ° C'nin altındaki sıcak hava koşullarında korunan orijinal kapalı kaplarda DEHYMULS® E en az bir yıl saklanabilir. DEHYMULS® E karışık tokoferoller ve sinerjistlerle dengelenir.

 

 

 

 

 

Dehymuls® E is a mixture of higher molecular fatty acid esters, fatty acid salts and oil binding additives. It is a yellowish, wax-like fat product which is supplied in pellets, with an inherent odor. This product is universally applicable emulsifier for the cosmetic production and pharmaceutical w/o emulsions. Dehymuls® E has a dropping point of 45-60°C, an iodine number of 20-30, and a saponification value of 160-175.
Appearance

DEHYMULS® E is a yellowish, wax-like fat product which is supplied in pellets, with an inherent odour.

General characterisation
Chemical description
Mixture of higher molecular fatty acid esters, fatty acid salts and oil binding additives

Labeling information
INCI name(s)
Dicocoyl Pentaerythrityl Distearyl Citrate (and) Sorbitan Sesquioleate (and) Cera Alba (Beeswax) (and) Aluminum Stearates

Areas of Application
Cosmetics, Personal care, AP-Deo, Body care, Body care products, Hair Care, Styling & Finishing

Dropping point (°C) 45 - 60
Iodine number 20 - 30 DGF
Saponification value 160 - 175

Storage and transportation

In original sealed containers protected from moisture and at temperartures below 30°C DEHYMULS® E can be stored for at least one year. DEHYMULS® E is stabilized with mixed tocopherols and synergists.

Acar Kimya A.Ş. © 2015 Tüm Hakları Saklıdır.