1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

PEG 7 GLYCERYL COCOATE (PEG 7 GLİSERİL KOKOAT)

PEG-7 GLYCERYL COCATE

CAS NO:68201-46-7

METATAGS;PEG-7 GLYCERYL COCOATE;PEG-30 GLYCERYL COCOATE;PEG-40 GLYCERYL COCOATE;PEG-78 GLYCERYL COCOATE;PEG-80 GLYCERYL COCOATE;Glycerides, coco mono- di-,ethoxylated;Polyoxyethylene (80) glyceryl monococoate;PEG-Glycerylcocoate;18162-48-6,872-50-4,Methylene Chloride,naphthalene,THF,Titanium Dioxide;poly(oxy-1,2-ethanediyl),.alpha.,.alpha.',.alpha.''-1,2,3 propanetriyltris-.omega.-hydroxy-, monococonut acid ester (80 mol EO average molar ratio);emulsifiers, surfactants; polyethylene glycol (80) glyceryl cocoate;polyoxyethylene (80) glyceryl cocoate;GLYCERETH-2 COCOATE;Polyoxyethylene(2) mono- and di- glycerides;LEVENOL H&B;glyceryl cocoate;Peg-7 Glyceryl Cocoate;PEG-7 Glyceryl Cocoate;peg-7 glyceryl cocoate;Peg-7 Glyceryl Cocoate;PEG-7 GLYCERYL COCOATE;Coconut glycerides, ethoxylated;Ethoxylated coco mono- and diglycerides;Glycerides, coco mono- and di-, ethoxylated;Coconut glycerides, ethoxylated;PEG-30 GLISERIL COCOATE;Macrogoli 7 glyceroli cococas;Polyethylene glycol(7)glycerly monococoate;Polyethylene Glycol Esther;Glycerides, coco mono- and di-, ethoxylated;Ethox;surfactants, non-ionic surfactants;alkoxylated fatty acids;detergent;cleaning;personalcare;Monoglycerides,coco, coco diglycerides and, ethoxylated; Glycerox HE; Hyper oil HE; Oxypon400; PEG-7 Glycerox HE; RewodermLI 63; Polyethyleneglycol glyceryl monococoate;Diglycerides, coco, coco monoglyceridesand, ethoxylated;CHEMONIC LI-68;Acconon C-30, Acconon C-80, Acconon CO-7, Polyoxyethylene (30) Coconut Glycerides, Polyoxyethylene (7) Coconut Glycerides;COCO, GLYCERIDES, MONO- AND DI-, ETHOXYLATED;Coconutglycerides,Moisturizer,REWODERM® LI S 80;ANTIL® 200;HETOXIDE GC - 7;Oxypon HE;Cosmacol® HE;Saboderm HE;Centaurium EL;CHEMONICTM LI-7 SURFACTANT;Anti-Aging, ethoxylated;Diglycerides, coco, coco monoglycerides and, ethoxylated;Glycerides, coco mono- and di-, ethoxylated;Glycerides,coco mono and diethoxylated;Glycerides;Glycerox HE;Hyper oil HE;Mono- et diglycerides de coco ethoxyles;PEG-7 Glycerox HE;Rewoderm LI 63;PEG-7 GLYCERYL COCOATE;PEG-30 GLYCERYL COCOATE;PEG-40 GLYCERYL COCOATE;PEG-78 GLYCERYL COCOATE;PEG-80 GLYCERYL COCOATE;Glycerides, coco mono- and di-, ethoxylated;Polyoxyethylene (80) glyceryl monococoate;WAGLINOL 9288 HE;PEG-Glycerylcocoate;Cetiol® HE;LEVENOL® H&B;LEVENOL® C-201B;LEVENOL® C-301B;614-376-4; Whitening/Lightening,KLEENEX; Acne Treatment, Acconon® CO-7;Firming, Nourishing, Anti-Wrinkle;Polyoxyethylene (PEG-7) glyceryl monococoate;coco glyceryl (7) EO); POLYETHYLENE GLYCOL (7) GLYCERYL MONOCOCOATE; POLYOXYETHYLENE (7) GLYCERYL MONOCOCOATE;TEGOSOFT® GC;EMANON® HE;GlyceroxTM HE;Plantasil® 4V;CETAROL HE 7;Nikkol TMGCO-7;Radiasurf® 7318;Tainolin PGC;Galaxy PEG 7 Glyceryl Cocoate;acconon CO-7;ethoxylated coco mono- and diglycerides (peg-7);emanon HE;emanon HE-81;glycerox HE;liponate GMC-7;nikkol TMGCO-7;polasperse QBE;poly(oxy-1,2-ethanediyl), .alpha.,.alpha.',.alpha.''-1,2,3-propanetriyltris-.omega.-hydroxy-, monococonut acid ester (7 mol EO average molar ratio);polyethylene glycol (7) glyceryl cocoate;polyethylene glycol (7) glyceryl monococoate;polyoxyethylene (7) glyceryl cocoate;polyoxyethylene (7) glyceryl monococoate;surfest G-C7;68201-46-7; PEG-7 GLYCERYL COCOATE; PEG-30 GLYCERYL COCOATE; PEG-40 GLYCERYL COCOATE; PEG-78 GLYCERYL COCOATE; PEG-80 GLYCERYL COCOATE; Glycerides, coco mono- and di-, ethoxylated; Polyoxyethylene (80) glyceryl monococoate; PEG-Glycerylcocoate; Polyethyleneglycol glyceryl monococoate; polyethylene glycol glyceryl cocoate; Diglycerides, coco, coco Monoglyceridesand, ethoxylated;Sterol LG 492 ;Unimul-HE ;Unitolate HE ;Unitil 200; Antil 200;glycérides de coco éthoxylées;Liponate®;GMC-7;PEG 7 Glyceryl Cocoate.

 

 

PEG-7 GLİSERİL KOKOAT

Gliseril Kokoat (PEG-7) - Gliserol ve hindistancevizi yağından üretilen, suda çözünen, bitkisel-emülsiyon haline getirici bir ajan. Emülgatör ve hafif köpük, nazik yüzey aktif madde. Makyaj için kozmetik temizlemek için çekme, misel su. Kozmetik saflık.
Bu sentetik polimer, PEG (polietilen glikol) ve hindistancevizi yağından türetilmiş yağlı asitleri temel alır. PEG'in varlığı nedeniyle, bu bileşen 1,4-dioksan gibi potansiyel olarak zehirli imalat safsızlıkları içerebilir.
Gliserin ve hindistancevizi yağından üretilen non-iyonik, etoksilenmiş polietilen glikol ester. Yağlı sıvı, karakteristik kokuyu temizleyin. Su ve alkollerde çözünür, yağlarda çözünmez.

PEG Gliseril Kokoat polimerler, gliseril kokoatın polietilen glikol eterleridir, kozmetik formülasyonlarda cilt bakım maddeleri, yumuşatıcılar, sürfaktanlar, noniyonik emülsiyon haline getirici maddeler ve çözünürleştirici maddeler olarak işlev görürler. PEG'ın oral ve dermal toksisitesi düşüktür. Yağ asitleri, hafif oral toksisiteye sahiptir, ancak dermal toksisite çok az veya hiç yoktur. PEG-7 Gliseril Kokoat'ın% 50'lik konsantrasyonda deri uygulaması, farelerde ve kobaylarda tahriş oluşturmaz, ancak tavşanlarda hafif tahriş oluşturmuştur. % 10'luk bir konsantrasyonda PEG-7 Gliseril Kokoat'ın deri içine enjeksiyonu, duyarlılık üretmedi. Bu aynı konsantrasyon hayvan testlerinde oküler bir tahriş edicidir. PEG-7 Gliseril Kokoat,% 50'lik bir konsantrasyonda fototoksik değildir. Etilen glikolün monoalkil eterleri, üreme ve gelişme toksinleri olmasına rağmen, PEG-7 Gliseril Kokoat üretim yöntemleri göz önüne alındığında, bu tür bileşiklerin şu şekilde mevcut olma ihtimali yoktur: yabancı maddeler. PEG Gliseril Kokoat polimerlerinin yapısı, üreme ve gelişimsel etkilere neden olma ihtimalinin düşük olduğu şekildedir. PEG, oral toksisite çalışmalarında üreme toksisitesi üretmedi. PEG'lerin genotoksisitesi veya kanserojenitesi üzerine hiçbir veri mevcut değildi Gliseril Kokoat, PEG genotoksik değildi.


PEG-7 GLİSERİL KOKOAT KİMYASAL VE FİZİKSEL ÖZELLİKLER GLYCERYL COCATE

Form: Sıvı
Görünüş: Açık Sarı Katı
Koku: Hafif
Suda Çözünürlük: Çözünür
Renkli APHA: 100 max.
Aktif madde,%: yaklaşık% 100.
Su,% (K.F.):% 0.5 en fazla.
pH (% 5 solüsyon): 5.5 - 6.5


PEG-7 GLİSERİL KOKOAT KULLANIMI UYGULAMALARI

Özellikle sıvı sabun, losyon, vücut yıkama, duş jeli, saç şampuanı, yüz temizleyicisi, kabarcık banyoları, dekoratif kozmetik ürünlerinde evrensel olarak uygulanabilir.
PEG-7 Gliseril Kokoat, cildin yüzeyinde yağlayıcı olarak görev yapar ve cilde yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazandırır. Aynı zamanda emülsiyon haline getirilecek maddelerin yüzey gerilimini azaltarak emülsiyon oluşturmaya yardımcı olur. PEG-30, -40, -78 ve -80 Gliseril Kokoat, suyun yağ ve kir ile karışmasına yardım ederek cildi ve saçları temizleyerek bu maddelerin uzak durulayabilmesini sağlar. Ayrıca diğer maddelerin normalde çözülmeyecekleri bir çözücü içinde çözülmesine yardımcı olurlar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


PEG-7 GLYCERYL COCOATE

Glyceryl Cocoate (PEG-7) - A water-soluble, vegetable-emulsifying agent produced from glycerol and coconut oil. Emulsifier and slightly foaming, gentle surfactant. Tensile for cleansing cosmetics for make-up, micellar water. Cosmetic purity.
This synthetic polymer is based on PEG (polyethylene glycol) and fatty acids derived from coconut oil. Due to the presence of PEG, this ingredient may contain potentially toxic manufacturing impurities such as 1,4-dioxane.
Non-ionic, ethoxlyated polyethylene glycol ester made from glycerin & coconut oil. Clear oily liquid, characteristic odor. Soluble in water & alcohols, insoluble in oils.

PEGs Glyceryl Cocoate polymers are the polyethylene glycol ethers of glyceryl cocoate, They function as skin conditioning agents, emollients, surfactants, nonionic emulsifying agents, and solubilizing agents in cosmetic formulations. PEG has low oral and dermal toxicity. The fatty acids have slight oral toxicity, but little or no dermal toxicity, Dermal application of PEG-7 Glyceryl Cocoate at a concentration of 50% did not produce irritation in mice and guinea pigs, but did produce slight irritation in rabbits. Intracutaneous injection of PEG-7 Glyceryl Cocoate at a concentration of 10% did not produce sensitization. This same concentration was not an ocular irritant in animal tests. PEG-7 Glyceryl Cocoate was not phototoxic at a concentration of 50%, Although monoalkyl ethers of ethylene glycol are reproductive and developmental toxins, given, the methods of manufacture of PEG-7 Glyceryl Cocoate, there is no likelihood of such compounds being present as impurities. The structure of the PEGs Glyceryl Cocoate polymers is such that it is unlikely that they would cause reproductive or developmental effects. PEG did not produce reproductive toxicity in oral toxicity studies. No data were available on genotoxicity or carcinogenicity of PEGs Glyceryl Cocoate, PEG was not genotoxic.


PEG-7 GLYCERYL COCOATE CHEMICAL and PHYSICAL PROPERTIES GLYCERYL COCATE

Form: Liquid
Appearance: Light Yellow Solid
Odor: Bland
Solubility in Water: Soluble
Colour APHA : 100 max.
Active matter, % : 100% approx.
Water, % (K.F.) : 0.5% max.
pH (5 % solution) : 5.5 - 6.5


PEG-7 GLYCERYL COCOATE APPLICATIONS

Universally applicable, especially in liquid soaps, lotions, body washes, shower gels, hair shampoos, facial cleansers, bubble baths, decorative cosmetics.
PEG-7 Glyceryl Cocoate acts as a lubricant on the skin's surface, which gives the skin a soft and smooth appearance. It also helps to form emulsions by reducing the surface tension of the substances to be emulsified. PEG-30, -40, -78 and -80 Glyceryl Cocoate clean the skin and hair by helping water to mix with oil and dirt so that these substances can be rinsed away. They also help other ingredients to dissolve in a solvent in which they would not normally dissolve.

 

Acar Kimya A.Ş. © 2015 Tüm Hakları Saklıdır.