1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

SABODERM TCC

SABODERM TCC; saboderm tcc; SABODERMTCC; TCC; sabodermtcc; TCC; tcc; CAPRYLIC CAPRIC TRIGLYCERIDE; CAPRYLİC CAPRİC TRİGLYCERİDE;  Caprylic capric triglyceride; KAPRILIK KAPRIK TRIGLISERID; KAPRİLİK KAPRİK TRİGLİSERİD; kaprılık kaprık trıglıserıd; kaprılık kaprık trıglıserıt; kaprilik kaprik trigliserit; kaprılık kaprık tırıgılıserıd; kaprilik kaprik tirigiliserid; caprylıc; kaprilik; KAPRİLİK; KAPRILIK; KAPRİLİK;  CAPRYLIC; CAPRIC TRIGLYCERIDE; caprıc trıglycerıde; CAPRİC TRİGLYCERİDE; KAPRİK TRİGLYCERİDE; KAPRIK TRIGLYCERIDE;

CAS 73398-61-5 / 65381-09-1
EINICS 277-452-2 / 265-724-3


Tipik uygulamalar olan cilt Kremleri ve losyonlarında, Yüz maskeleri, güneş kremleri ve makyaj malzemelerinde, güneş Bakımı kremlerinde kullanılmaktadır.
SABODERM TCC kaprilik-kaprik trigliserit ürünüdür.
Yağda çözünen katkı maddeleri için iyi bir cilt uyumluluğuna ve iyi çözünürlüğe sahip yumuşatıcı özelliğinin bulunması istenilen ürünlerde kullanılabilir.
Bu ürün, emülsiyon ve çubuk preparatlarında bir parlaklık kazandırma maddesi olarak uygundur.
Kozmetik preparasyonlar için yağlı bir bileşendir.
Yağda katkı için iyi bir dermatolojik uyumluluk ve iyi çözünürlüğe sahip yumuşatıcıdır.
Ayrıca emülsiyonlar ve sopa hazırlıklarında parlaklık kazandıran ajan olarak uygundur.

Acar Kimya A.Ş. © 2015 Tüm Hakları Saklıdır.