1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

NIPAGIN M


NIPAGIN M

 

CAS NUMBER : 99-76-3

EINECS number :202-785-7

METATAGS : Methylparaben; NİPAGİN M; NIPAGIN M; nipagin m; nipagin M; Nipagin M;
nipagin; NİPAGİN; METİLPARABEN; METHİL PARABEN; metil paraben; metil parapen; Methyl parapen;
metil; methyl; parapen; metilparaben; nipagin a; nipagin M; Nipagin A; Nipagin sodyum; NipaginSodyum; nipagin sodium; Nipagin M Sodium; Sodyum nipagin M; sodyum Nipagin; METHYL paraben; Nipagin m sodyum; methyl 4-hydroxybenzoate; Benzoic acid, 4-hydroxy-, methyl ester; Methylparaben; 4-Hydroxybenzoic Acid Methyl Ester; C8H8O3; 4-hydroxybenzaldehyde; 4-Hydroxybenzoic acid; Methyl 4-boronobenzoate; methyl 4-acetyloxybenzoate; methyl 4-;

 

 

 

 

Genel açıklama;

Nipagin M geniş bir yelpazede antimikrobiyal ajan olup, Kozmetikte sıklıkla antimikrobiyal koruyucu olarak kullanılır, geniş bir yelpazedeki kozmetik, tuvalet malzemeleri ve topikal ilaçların korunması için tasarlanmıştır. Nipagin M hem durulama hem de bırakma formülasyonlarının muhafaza edilmesi uygundur. Bu ürün beyaz, kristal toz halinde tedarik edilir. Yalnızca veya diğer parabenlerle ortak olarak kullanılabilir.
Nipagin M, kozmetik endüstrisi için bir koruyucudur.
Nipagin M hem durulama hem de bırakma formülasyonlarını korumak için uygundur.

Uygulamalar;
Tipik Nipagin M konsantrasyonları% 0.1 - 0.3 arasındadır.
P-Hidroksibenzoik asit esterlerinin, örn. Nipasol M, Nipagin A veya Nipabutil ile bireysel esterlere kıyasla artmış aktivite sergilemektedir.

PH stabilitesi;
Nipagin M, 4-8'den geniş bir pH aralığında tamamen kararlı kalır. Genel olarak, formülasyonun pH'sını düşürdükçe, Nipagin M daha aktif hale gelir. Formülasyonun pH'sı daha fazla olduğu zaman, daha düşük bir kullanım konsantrasyonuyla sonuçlanabilir asidik.

Sıcaklık kararlılığı;
Nipagin M, 80 ° C'ye kadar stabildir.

 

 

 

General description;

Nipagin M is a broad-spectrum antimicrobial agent and is often used as an antimicrobial preservative in cosmetics, designed for the protection of a wide range of cosmetics, toiletries and topical medicines. Nipagin M is desirable to maintain both rinse and drop formulations. This product is supplied in white, crystal powder. Can only be used jointly with other parabens.
Nipagin M is a preservative for the cosmetic industry.
Nipagin M is suitable for both rinse and drop formulations.

Applications;

Typical Nipagin M concentrations are between 0.1 and 0.3%.
P-Hydroxybenzoic acid esters, e.g. Nipasol M exhibits increased activity compared to individual esters with Nipagin A or Nipabutil.

PH stability;

Nipagin M remains completely stable at a wide pH range from 4-8. Generally, as the pH of the formulation decreases, Nipagin M becomes more active. When the pH of the formulation is higher, it may result in a lower usage concentration of acidic.

Temperature stability;

Nipagin M is stable up to 80 ° C.

 

 

Acar Kimya A.Ş. © 2015 Tüm Hakları Saklıdır.