1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

DEHYQUART A CA

DEHYQUART A CA
CAS NUMBER : 112-02-7
EINECS NUMBER : 203-928-6

METATAGS : DEHYQUART A-CA; Dehyquart A-CA; Cetyl trimethyl ammonium chloride; Cetrimonium Chloride; Cetrimonium Chloride; CETRIMONIUM CHLORIDE; DEHYQUART A CA; Cetrimonium Chlorid; Setrimonium chlorid; setrimoniyum clorid; setrimonyum clorid; setrimonyum klorid; dehyquart a-ca; Dehyquart A-CA A-CA; Cetyl Trimethyl Ammonium Chloride; dehiquart a ca; dehiquart A CA; dehiquart a CA; dehiquart ACA; dehyquart aca; dehyquart A ca; dehyquart Aca; dehyquart A CA; Dehyquart aca; Dehyquart A CA; Dehyquart ACA; deyhiquart aca;deyhiquart a ca; deyhiquart ACA; DEHYQUART aca; DEHYQUART Aca; dehyquart a-ca;


Dehyquart A CA, biraz negatif yüklü cilt ve saç proteinlerine onları çeken ve antistatik olarak kullanımını sağlayan pozitif bir yük taşırlar. Ayrıca, Dehyquart A CA, mikroorganizmaların yüzey zarlarını bozma kabiliyetine sahiptir ve antiseptiklerde kullanılır.
Dehyquarte A CA her üç bileşen statik elektriğin oluşmasını önler veya engeller. DEHYQUART A CA, ayrıca cildin temizlenmesine yardımcı olur veya mikroorganizmaların büyümesini yok eden ya da inhibe ederek kokuyu önlemeye yardımcı olur ve suyun yağ ve kir ile karışmasına yardım ederek öylelikle durulanırlar. Ayrıca Dehyquarte A CA, emülsiyon haline getirilecek maddelerin yüzey gerilimini azaltarak emülsiyon oluşturmalarına yardımcı olurlar ve çözünmeyen bir katı maddenin bir sıvı içine dağılmasına veya dağılmasına yardımcı olurlar.
DEHYQUART A CA ve tüm diğer katyonik sürfaktanları, oral yoldan alınıyorsa tahriş edici, alerjik, toksik ve ölümcül olarak sınıflandırır. Bununla birlikte,% 25'e kadar olan konsantrasyonların yinelenen yama testleri, indüksiyon esnasında bir miktar tahrişi azaltmak için sensitizasyon veya alerjik reaksiyon göstermez. Ayrıca,% 2 setrimonyum klorüre deri maruziyeti, toksisite olduğuna dair herhangi bir kanıt yoktur. Sonuç olarak, bu maddeyİ % 25'e varan konsantrasyonlarda kozmetikte güvenli olarak değerlendirir. AB Kozmetik Direktifi,% 1'lik bir azami konsantrasyonda kullanılmasına izin verir.
Dehyquarte A CA esas olarak saçtaki statik ve yığılmayı önlemek için kullanılır. Buna ek olarak, diğer malzemelerin yüzey gerilimini azaltarak ve çözünmeyen katıları sıvıya dağıtmak ve süspansiyon haline getirmek için emülsiyon oluşturmaya yardımcı olur. Bu madde ağırlıklı olarak saç boyası, şampuan / saç kremi, şekillendirici jel, köpük, detangler, kepek tedavisi ve gevşetici gibi saç ürünlerinde kullanılır. Aynı zamanda, cildi / saçları temizleyebilir ve mikroorganizmaların çoğalmasını önleyerek ve suyun kir ile karışmasını sağlayarak ve koku gidermek suretiyle uzaklaştırabilir. Buna ek olarak, diğer malzemelerin yüzey gerilimini azaltarak ve çözünmeyen katıları sıvıya dağıtmak ve süspansiyon haline getirmek için emülsiyon oluşturmaya yardımcı olur. Bu madde ağırlıklı olarak saç boyası, şampuan / saç kremi, şekillendirici jel, köpük, detangler, kepek tedavisi ve gevşetici gibi saç ürünlerinde kullanılır.
Dehyquart A-CA, tercihen bir kıvamlandırma katkı maddesi olarak kullanılan ve ıslak ve kuru taranabilirlik üzerinde pozitif bir etkiye sahip olan bir kuaterner bileşiktir. Bu kuaterner amonyum bileşiği tercihen bir kıvamlandırma katkı maddesi olarak kullanılır. Karakteristik bir doğal koku,% 24-26 bir katyonik yüzey aktif madde,% 74-76'lık bir su içeriği ve 2.5-3.5'lik bir pH değerine sahip açık, hafif sarımsı bir sıvıdır.
Katyonik karakterinden dolayı, ürün ıslak ve kuru taranabilme üzerinde pozitif bir etkiye sahiptir.
Kapalı orijinal kaplarda ve +10 ° C ile + 40 ° C arasındaki sıcaklıklarda DEHYQUART A-CA en az bir yıl sabit kalır. +10 ° C'nin altındaki sıcaklıklarda depolandığında üründe hafif bulutmaya neden olur. Bu bulanıklık tersine çevrilebilir. Türbülyatlı veya kristal halinde ürün yaklaşık olarak sıvı ve berrak hale gelir. 40 ° C.
DEHYQUART A-CA, çelik konteynerlerde depolama sırasında aşındırıcı etkilere sahip olabilir. Taşıma ve depolama için PE bidonlar, cam elyaf takviyeli plastik tanklar veya 1.4539 ve 1.4571 türlerinde paslanmaz çelik kaplar kullanılabilir. DEHYQUART A-CA, koruyucular içermez.Dehyquart A-CA depolama esnasında pH değeri düşebilir. Dehyquart A CA' nın pH değeri 2,0'ın üzerinde kaldığı sürece ürün kalitesi bozulmaz.

Görünüş: Transperent sıvı
Koku: Hafif sarımtırak sıvı
Katyonik tensidler:% 25.8
PH (20 ° C): 2.9
Su İçeriği:% 74.8

 

 

 

 

 

 

Dehyquart A CA carries a positive load that attracts them to some negatively loaded skin and hair proteins and provides antistatic use. In addition, Dehyquart A CA has the ability to disrupt surface membranes of microorganisms and is used in antiseptics.
All three components prevent or prevent the formation of static electricity. DEHYQUART A CA also helps to clean the skin or helps prevent smell by destroying or inhibiting the growth of microorganisms and so they are rinsed by helping to mix the water with oil and dirt. It also helps emulsify by reducing the surface tension of the emulsifying agents and helps disperse or disperse an insoluble solid material into a liquid.
DEHYQUART A CA and all other cationic surfactants are classified as irritant, allergic, toxic and fatal if taken orally. However, repeated patch tests of concentrations up to 25% do not show sensitization or allergic reaction to reduce some irritation during induction. In addition, there is no evidence that 2% cetrimony chlorelie skin exposure is toxic. As a result, it considers this substance safe in cosmetics at concentrations up to 25%. The EU Cosmetics Directive allows use in a maximum concentration of 1%.
Dehyquarte A CA is mainly used to prevent static in the hair and stacking. In addition, Dehyquarte A CA helps to form an emulsion to reduce the surface tension of other materials and disperse and suspend the insoluble solids into the liquid. This substance is mainly used in hair products such as hair dye, shampoo /hair cream, shaping gel, foam, detangler, dandruff treatment and relaxant. At the same time, it can clean the skin, hair and remove Dehyquarte A CA by preventing the multiplication of microorganisms and by allowing the water to mix with dirt and smell. In addition, it helps to form an emulsion to reduce the surface tension of other materials and disperse and suspend the insoluble solids into the liquid. This substance is mainly used in hair products such as hair dye, shampoo / hair cream, shaping gel, foam, detangler, dandruff treatment and relaxant.
Dehyquarte A CA is a quaternary compound which is preferably used as a conditioning additive and has a positive effect on wet and dry screenability. This quaternary ammonium compound is preferably used as a conditioning additive. Dehyquarte A CA is a characteristic natural odor, 24-26% of a cationic surfactant, 74-76% of water content and a light, slightly yellowish liquid with a pH of 2.5-3.5.
Due to its cationic character, the product has a positive effect on wet and dry screening.
In closed original containers and at temperatures between +10 ° C and +40 ° C, DEHYQUARTE A CA remains stable for at least one year. Causes slight cloudiness when stored at temperatures below +10 ° C. This blur can be reversed. The turbular or crystalline product becomes approximately liquid and clear. 40 ° C.
DEHYQUARTE A CA may have corrosive effects during storage in steel containers. PE canisters for transport and storage, glass fiber reinforced plastic tanks, or stainless steel vessels of types 1.4539 and 1.4571. DEHYQUART A CA does not contain preservatives. The pH value may decrease during storage. As long as the pH value of Dehyquart ACE remains above 2.0, the quality of the product will not deteriorate.

Appearance: Transparent liquid

Odor: Mild yellowish liquid

Cationic tensides: 25.8%

PH (20 [deg.] C.): 2.9

Water Content: 74.8% 

Acar Kimya A.Ş. © 2015 Tüm Hakları Saklıdır.