1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

COVI OX T 70 C

Cas No: 59-02-9; 1406-66-2

 

 

Metatags: Covi-ox T 70 C; Coviox T 70 C; Covi-ox T70 C; Coviox T 70C; tecopherol; tekoferol; VITAMIN E; alpha-Tocopherol; D-alpha-Tocopherol; 5,7,8-Trimethyltocol;(+)-alpha-Tocopherol; Phytogermine; Eprolin; 59-02-9; Aquasol E; (R,R,R)-alpha-Tocopherol

 

 

Cilt bakımı için kullanılan doğal bir antioksidandır. Cilt bakım ürünlerinin yanı sıra saç bakım ürünlerinde de tercih edilir.

 

 

Covi-ox T 70 C hammaddeye ya da doğal antioksidanlara bağlı olarak düşük miktarda sebze yağı bileşenleri içeren, tokoferol karışımıdır. Covi-ox T 70 C cilt bakım ürünleri ve saç bakım ürünleri için doğal antioksidan ve aktif bir üründür.

 

 

Tokoferol oksijen ve ışığa karşı hassas olduğundan, Covi-ox T 70 C ışığa karşı korunmalı ve opak, oksijen geçirmeyen konteynırlarda saklanmalıdır.

 

 

Covi-ox T 70 C is a mixed tocopherol of natural origin, which contains low quantities of other vegetable oil constituents due to the raw materials or natural antioxidants. Covi-ox T 70 C is suitable as a natural antioxidant or as an active substance in skin care products and hair aftertreatment preparations. Since the free tocopherol is sensitive to oxygen and light, the product should protected against light and packaged in opaque containers impermeable to oxygen.

Acar Kimya A.Ş. © 2015 Tüm Hakları Saklıdır.