1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

LANETTE 1665

LANETTE 1665

 


CAS NO: 67762-27-0

METATAGS;Cetearyl Alcohol;Cetyl stearyl alcohol;LANETTE 1665;Alcohols, C16-18;LANETTE 14;LANETTE 16;LANETTE 1665;LANETTE 18;LANETTE 18 DEO;LANETTE 22;LANETTED;LANETTE E;LANETTE E GRANULES;LANETTE N;LANETTE O;LANETTE O FLUESSIG;LANETTE OR;LANETTE W;LANETTE WAX AO;LANETTE WAX ES;Alcohols, C16-18 (67762-27-0);Sulfuric acid, mono-C16-18-alkyl esters, sodium salts (68955-20-4); 1-Tetradecanol; n-Tetradecan-1-ol; n-Tetradecanol; n-Tetradecyl alcohol; Alfol 14;Lanette K; Lanette Wax KS; Loxanol V; Myristic alcohol; Myristyl alcohol; Tetradecyl alcohol; n-Tetradecanol-1; 1-Hydroxytetradecane; Dytol R-52; Dehydag wax14; Epal 14; Lanette 14; Lorol C14; Philcohol 1400; Tetradecanol-1; Tetradecan-1-ol; NSC 8549; Fatty alcohol (C14); 150138-88-8; 8032-14-2; D03453;StenolPC;CETOSTEAROL;LANETTE AOK;Stenol 1618;Surfol 1618;Speziol C 16-18;alcohols,c16-18;C16-18-Alcohols;Alkohole, C16 18;PHENYLSELENOL Aluminum acetylacetonateCOBALT(II) ACETYLACETONATE Ferric acetylacetonate Ethyl isocyanoacetate N-BUTYLISOCYANIDE COBALT ETHYLENE DIAMINE CHLORIDE TRIS(2,2,6,6-TETRAMETHYL-3,5-HEPTANEDIONATO)EUROPIUM(III) DICHLORO(ETHYLENEDIAMINE)PLATINUM(II) TERT-BUTYL ISOCYANIDE SALCOMINE Tosylmethyl isocyanide 2,4-PENTANEDIONE, SILVER DERIVATIVE TRIS(2,2,6,6-TETRAMETHYL-3,5-HEPTANEDIONATO)DYSPROSIUM(III) METHYL ISOCYANOACETATE 1,1,3,3-TETRAMETHYLBUTYL ISOCYANIDE CHROMIUM(III) ACETYLACETONATE BENZYL ISOCYANIDE;C16-18-Alkylalcohol 67762-27-0 LANETTE AOK CETYL ALCOHOL - STEARYL ALCOHOL CETYLSTEARYL ALCOHOL CETEARYL ALCOHOL CETOSTEARYL ALCOHOL CETOSTEAROL Alkohole, C16-18 CETOSTEARYL ;ALCOHOL, USP CD3CH214CD2OH; D03453 Ecorol 68/30: Cetostearyl Alcohol (30:70) Pastilles Ecorol 68/50: Cetostearyl Alcohol (50:50); Pastilles Vegetable; Kosher Glycerine ;Speziol C 16-18; Speziol D Pharma; Stenol 1618; Stenol PC; Surfol 1618; Tego Alkanol 1618; Surfactant Alcohol, C16-18 branched and linear alcohols,c16-18 C16-18-Alcohols;PHENYLSELENOL Aluminum acetylacetonate COBALT(II) ACETYLACETONATE Ferric acetylacetonate Ethyl isocyanoacetate N-BUTYLISOCYANIDE COBALT ETHYLENE DIAMINE CHLORIDE TRIS(2,2,6,6-TETRAMETHYL-3,5-HEPTANEDIONATO)EUROPIUM(III) DICHLORO(ETHYLENEDIAMINE) PLATINUM(II) TERT-BUTYL ISOCYANIDE SALCOMINE Tosylmethyl isocyanide 2,4-PENTANEDIONE, SILVER DERIVATIVE TRIS(2,2,6,6-TETRAMETHYL-3,5-HEPTANEDIONATO) DYSPROSIUM(III) METHYL ISOCYANOACETATE 1,1,3,3-TETRAMETHYLBUTYL ISOCYANIDE CHROMIUM(III) ACETYLACETONATE BENZYL ISOCYANIDE;Fatty alcohols, Cetearyl alcohol,Cetostearyl alcohol, Cetyl/stearyl alcohol, Alcohols, C16-18, Cetostearyl alcohol (NF), CETYL-STEARYL ALCOHOL, (C16-C18) Alkyl alcohol, (C16-C18)-Alkylalcohol, EINECS 267-008-6, 1-Octadecanol, mixed with 1-hexadecanol, LS-193702, D03453, 12705-32-7, 1336-34-1, 199745-51-2, 39315-71-4, 52003-59-5, 58392-01-1, 58392-68-0; Ceto-stearyl alcohol; Cetearyl alcohol; CETYL-STEARYL ALCOHOL; C1618; heptadecan-1-ol; hexadecan-1-ol - octadecan-1-ol (1:1);tetratriacontan-17-ol; CETOSTEARYL ALCOHOL;CETYL/STEARYL ALCOHOL;STEARYL CETYL ALCOHOL;C16-18 ALCOHOLS;ALCOHOLS(C16-18);FATTY ALCOHOLS(C16-18);(C16-C18) alkyl alcohol;(C16-C18)-alkyl alcohol;alkyl alcohols C16-18;brookswax D;cetax 50;cetearyl alcohol;cetyl-stearyl alcohol;cetyl/steary alcohol;cosmowax;cosmowax J;crodacol CS50;crodacol CS90;crodafos CES;crodafos CS20A;crodex A;crodex N;emulsifying wax pastilles SP-210P NF;hallstar NCD-20;hexadecan-1-ol; octadecan-1-ol;jarcol I-167;lanette O;lipocol SC;lipocol SC-1618 pastilles;lipomulse luxe;lipowax D;lipowax NI;lipowax P;lipowax R2;1-octadecanol mixed with 1-hexadecanol;CosmowaxTM D;CrodacolTM CS90;lanete 1665; lanette1665; 1665 lanette; linette 1665; lanette 1665 apllications; lanette 1665 suppliers; lanette 1665 ingredients; lanette 1665 price; lannette 1665 satan firmalar; lanette 1665 tedarikçileri;LANETTE 1665; LANETTE.

 

 

LANETTE 1665 GENEL TANIMI

LANETTE 1665, anyonik, kendi kendine emülsiyon haline getiren, kozmetik yağlı su kremleri ve losyonların hazırlanması için uygun bir bazdır. Beyaz ila birazsarımsı bir üründür ve zayıf karakteristik bir kokuya sahiptir ve peletler halinde verilir. Bu ürün 6.5-8.0 bir pH değerine (% 1),% 8.7-10.0 bir sodyumetearil sülfata (MW 360) ve 187-205 bir hidroksil değerine sahiptir.

LANETTE 1665, yüksek kalitede, kolaylıkla emülsiyon haline getirilebilen bir üründür. LANETTE 1665, tanımlanmış bir oranda Cetearyl Alcohol (yaygın ismiCetostearyl Alcohol or Cetyl Stearyl Alcohol) ve Ceteareth-20.Lanette® N geniş pH stabilitesine sahiptir ve suda yağ emülsiyonu bazlı olarak bulunur.

LANETTE 1665, çok çeşitli losyonlar, kremler ve macunlarda birincil veya ikincil emülgatör olarak kullanılabilir. Lanette® N bir ester değildir ve iyonikolmadığından, Lanette® N saçın gevşetici, depilatör, krem ​​losyon geliştiricileri ve AHA cilt bakım kremleri gibi nötr pH`dan uzak sistemlerde kullanılabilir.LANETTE 1665 sıcak su içerisinde dağılabilirdir ve tipik olarak bir ko-emülsiyonlaştırıcı olarak kullanıldığında% 1 ila% 2.5 arasında ve Lanette® N tek emülsiyonlaştırıcı olduğunda bitmiş ürün bileşiminin% 10`u kadarında kullanılır. Sıcak olmayan su sıcaklığında sızdırmaz paketlerde saklayın. kek oluşumunuen aza indirgemek ve sıvılaştırmayı önlemek için 90 ° F`yi (32 ° C) aşan sıcaklıklarda.

 

Form: gevrek
Renk: beyaz
Koku: hafif koku.
donma aralığı: 46 - 49 ° C (DIN ISO 3841)
Kaynama aralığı: 305 - 355 ° C (DIN 51751)
Parlama noktası: 180 ° C (ASTM D93)
Buharlaşma hızı: Ürün uçucu olmayan bir katıdır.
Yanabilirlik: yanıcı değildir
Buhar basıncı: 0.0000024 - 0.000012 hPa (25 ° C)
Yoğunluk: 0.805 - 0.815 g / cm3 (60 ° C)
(ISO 6883; QP2309.1; Yoğunluk (piknometre)
Suda özünürlük: çözünmez
Çözünürlük (nitel) solvent (ler): distile su çözünmez
Partikülasyon katsayısı n-oktanol / su (log Kow): 6.7 - 7.4 (hesaplanan)
Termik ayrışma: Belirlenen / gösterilen şekilde saklandığı takdirde bozunma olmaz.
Viskozite, dinamik: uygulanamaz, ürün katıdır
Viskozite, kinematik: uygulanamaz, ürün katıdır
Patlama tehlikesi: patlayıcı değil
Ateşi teşvik eden özellikler: yangın geçirmez değil

 

 

LANETTE 1665 UYGULAMA ALANLARI

LANETTE 1665 İlk önce alkollü olmak; bazı temel uygulamalar.

Güneş sonraSI kremler
Antiperspiran ve Deodorantlar
Bebek Bakımı ve Temizleme
Vücut bakımı
Renkli Bakım
Klima
Yüz bakımı
Yüz Temizleme
Saç boyama
Kendinden Bronzlaşma
Şampuan
Güneş koruması
Vücut Ajan
Ko emülsiyonlaştırıcı ajan
Emülsiyonlaştıncı (O / W)


LANETTE 1665 başta olmak; bazı temel uygulamalar.

Kozmetik uygulaması:
Kozmetik uygulaması Setostearil Alkol kozmetik hammadde üretimi için kullanılır. Cildimize güçlü penetrasyona sahip, birçok kozmetikte ana bileşen olarakyaygın olarak kullanılır. Kozmetik ürünlerinin ham maddesi olarak, setil alkol doğal alkolden ve ayrıca hayvansal yağdan gelebilir. Ve hatta, kozmetiktekullanıldığı halde, gerçek kullanımda daha zarif ve ihale edilebilir. Bununla birlikte, ana hammadde ham hurma çekirdeği yağıdır.

Farmasötik uygulama: Cetostearyl Alcohol, farmasötik amaçlı merhem altlığı olarak kullanılır. Etkin maddelerin cildimize getirilmesi nüfuz etmesine yardımcıolur, iyileştirici etkiye ulaşılır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GENERAL DESCRIPTION OF LANETTE 1665

LANETTE 1665 is an anionic, self-emulsifying base that is suited for the preparation of cosmetic oil-in-water creams and lotions. It is a white to slightlyyellowish product with a faint characteristic odor, and is supplied in pellets. This product has a pH value (1%) of 6.5-8.0, a sodium cetearyl sulfate (MW360) of 8.7-10.0%, and a hydroxyl value of 187-205.

LANETTE 1665 is a high quality, readily emulsifiable product. LANETTE 1665consists of a defined proportion of Cetearyl Alcohol (common name Cetostearyl

Alcohol or Cetyl Stearyl Alcohol) and Ceteareth-20.Lanette® N has broad pH stability and finds application as an oil-in-water (O/W) emulsion base.
LANETTE 1665 may be used as the primary or secondary emulsifier in a wide variety of lotions, creams and pastes. Because Lanette® N is not an ester and isnonionic, Lanette® N can be used in systems far from neutral pH, such as hair relaxers, depilatories, creme lotion developers, and AHA skin care creams.

LANETTE 1665 is dispersible in hot water and is typically utilized at 1 to 2.5% when utilized as a co-emulsifier and at up to 10% of the finished productcomposition when Lanette® N is the sole emulsifier.Store in sealed packages at temperatures not exceeding 90°F (32°C) to minimize caking and prevent liquefaction.

 

Form: flakes
Colour: white
Odour: slight odour
freezing range: 46 - 49 °C (DIN ISO 3841)
Boiling range: 305 - 355 °C (DIN 51751)
Flash point: 180 °C (ASTM D93)
Evaporation rate:The product is a non-volatile solid.
Flammability: not flammable
Vapour pressure: 0.0000024 - 0.000012 hPa (25 °C)
Density: 0.805 - 0.815 g/cm3 (60 °C)
(ISO 6883; QP2309.1; Density(pycnometer)
Solubility in water: insoluble
Solubility (qualitative) solvent(s): distilled water insoluble
Partitioning coefficient n-octanol/water (log Kow): 6.7 - 7.4 (calculated)
Thermal decomposition: No decomposition if stored and handled as prescribed/indicated.
Viscosity, dynamic:not applicable, the product is a solid
Viscosity, kinematic:not applicable, the product is a solid
Explosion hazard: not explosive
Fire promoting properties: not fire-propagating

 

APPLICATION OF LANETTE 1665 

LANETTE 1665 Being alcohol in the first place; some basic applications.

After Sun
Antiperspirants & Deodorants
Baby Care and Cleansing
Body Care
Color Care
Conditioning
Face Care
Face Cleansing
Hair Coloring
Self Tanning
Shampoo
Sun Protection
Bodying Agent
Co-emulsifying Agent
Emulsifying Agent (O/W)
Emulsion Stabilizing AgenT

Cosmetic application:
Cosmetic application LANETTE 1665 is used for the production of cosmetic raw materials.LANETTE 1665 has strong penetration to our skin and is widely used as the main component in many cosmetics. As the raw material of cosmetic products, cetyl alcohol can come from natural alcohol as well as from animal fat. And even when used in cosmetics, LANETTE 1665 can be more elegant and tender in real use. However, the main raw material is crude palm kernel oil.

Pharmaceutical application: Cetostearyl Alcohol is used as an ointment base for pharmaceutical purposes. The introduction of active substances into our skinhelps to penetrate, healing effect is achieved.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acar Kimya A.Ş. © 2015 Tüm Hakları Saklıdır.