1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

C12-15 ALKYL BENZOATE (C12-15 ALKİL BENZOAT)

METATAGS:ALKYL (C12-C15) BENZOATE; ALKYL BENZOATE; BENZOIC ACID, C12-15 ALKYL ESTERS; BENZOIC ACID, C1215ALKYL ESTERS; C12-15 ALCOHOLS BENZOATE; C12-15 ALKYL ESTERS BENZOIC ACID,Alkyl (C12-15) Benzoate [USAN],Alkyl (C12-15) benzoate [NF],Benzoic acid, C12-15 alkyl esters,C12-15 Alkyl benzoate,Alkyl (C12-15) Benzoate,Benzoic acid, C12-15 alkyl ester,EC 270-112-4,EINECS 270-112-4,UNII-A9EJ3J61HQ,Benzoic acid, C12-15-alkyl esters,Benzoic acid, C12-15-alkyl esters,UNII-A9EJ3J61HQ;Lauryl Benzoate;Einecs 270-112-4;C12-15 ALKYL BENZOATE;Dodecyl/pentadecyl benzoate;Alkyl (C12-15) benzoate [usan];Benzoesure, Alkyl(C12-C15)ester;benzoic acid,c12-c15 alkyl esters;Benzoic acid, C12-15-alkyl esters;ALKYL BENZOATE;Lauryl Benzoate;Einecs 270-112-4;C12-15 ALKYL BENZOATE;Dodecyl/pentadecyl benzoate;Alkyl (C12-15) benzoate [usan];Benzoesure, Alkyl(C12-C15)ester;benzoic acid,c12-c15 alkyl esters;Benzoic acid,
ALKYL BENZOATE;Lauryl Benzoate;Einecs 270-112-4;C12-15 ALKYL BENZOATE;Dodecyl/pentadecyl benzoate;Alkyl (C12-15) benzoate [usan];Benzoesure, Alkyl(C12-C15)ester;benzoic acid,c12-c15 alkyl esters;Benzoic acid, ALKYL BENZOATE;Lauryl Benzoate;Einecs 270-112-4;C12-15 ALKYL BENZOATE;Dodecyl/pentadecyl benzoate;Alkyl (C12-15) benzoate [usan];Benzoesure, Alkyl(C12-C15)ester;benzoic acid,Benzoic acid,CRODAMOL AB;CETIOL® AB;NEOMIN AB;Ritamollient TN; Natura-tec Ultrafeel AB;Tegosoft TN ;Rofetan AB ;HEST 25B ;Dermol 25B

 

Molecular Formula: C19H30O2
Molecular Weight: 290.444
CAS Number: 68411-27-8

 

C12-15 Alkil Benzoat'ın ürün tanımlaması:

C12-15 Alkil Benzoat, kişisel bakım formülasyonu için yumuşatıcı, çözünürleştirici ve yağlayıcı olarak çok iyi özelliklerinden dolayı geniş bir uygulama yelpazesinde kullanılır:
• Banyo yağı, vücut yağı ve krem ??için yumuşatıcı. Genellikle madencilik yağ ve izopropil miristate tarafından üretilen yağlı hislerden kaçınmak önerilir.
• Parfümler için çözünürleştirici
• Elektrikli tıraş kremi için cilt losyonunda yağlayıcı ve yumuşatıcı
• Anti-transpirantlar ve titanyum dioksit güneş kremleri için yumuşatıcı ve alüminyum tuzları süspansiyona alma maddesi.

Bu madde benzoik asit ve uzun zincirli (C12-15) alkolden oluşur.


C12-15 Alkil Benzoatın Özellikleri:
Cilt bakımında, güneş bakımında ve renkli kozmetiklerde kullanıma uygun çok yönlü yumuşatıcı ester. Bu hafif ester, ilave pigment dispersiyon yetenekleri ile mükemmel emolliasyon sağlar.
Güneş bakımında, güneşten koruyucular için etkili bir solvent olarak kullanılabilir.

C12-15 Alkil Benzoat'ın İşlevleri:
Esas olarak yumuşatıcı ve koyulaştırma ajanı olarak kullanılır. Birçok kozmetik ürün bu bileşeni içerir, çünkü cilt ve saçlara dokunduktan sonra hafif bir kıvamlandırma ve ipeksi sağlar.
Ayrıca, özellikle UV emicileri içeren ürünler için bir antimikrobik madde ve bir koruyucu olarak da işlev gördüğü gösterilmiştir. Bu bileşeni güneş kremi, yüz nemlendiricisi, yaşlanmayı
önleyici tedaviler, şampuan / saç kremi, vücut yıkama, kişisel tabaklama, göz kremi, temel ve deodorant gibi çeşitli kozmetiklerde bulabilirsiniz.

C12-15 Alkil Benozat, benzoik asit ve alkollerin 12 ila 15 karbon zincir uzunluğuna sahip olan benzoik asit esterlerinin bir karışımıdır.

Esas olarak yumuşatıcı ve koyulaştırma ajanı olarak kullanılır. Birçok kozmetik ürün bu bileşeni içerir, çünkü cilt ve saçlara dokunduktan sonra hafif bir kıvamlandırma ve ipeksilik sağlar.
Ayrıca, özellikle UV emicileri içeren ürünler için bir antimikrobik madde ve bir koruyucu olarak da işlev gördüğü gösterilmiştir. Bu bileşeni güneş kremi, yüz nemlendiricisi, yaşlanmayı
önleyici tedaviler, şampuan / saç kremi, vücut yıkama, kişisel tabaklama, göz kremi, temel ve deodorant gibi çeşitli kozmetiklerde bulabilirsiniz.

Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılabilen diğer uzun zincirli alkil benzoat bileşenleri, C16-17 Alkil Benzoat, Stearil Benzoat,
İzostearil Benzoat, Etilheksil Benzoat ve Octildodesil Benzoat.

C12-15 Alkil Benzoat ve diğer uzun zincirli alkil benzoat bileşenleri, bebek ürünleri, banyo ürünleri, göz makyajı, ruj, traş ürünleri, suntan ürünleri ve saç bakımı, tırnak bakımı gibi
çok çeşitli kozmetik ürünler için kullanılabilir Ve cilt bakım ürünleri.

Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde C12-15 Alkil Benzoat, C16-17 Alkil Benzoat, Stearil Benzoat, İzostearil Benzoat, Etilheksil Benzoat ve Octildodesil Benzoat, cilt bakım maddeleri -
yumuşatıcılar olarak işlev görür. C16-17 Alkil Benzoat, Stearil Benzoat ve Etilheksil Benzoat da çözücü olarak işlev görebilir.

 

 

 


Product description of C12-15 Alkyl Benzoate:

C12-15 Alkyl Benzoate is used in a wide range of applications for personal care formulation due to its very good proprieties as emollient, solubilizer and lubricant:
•Emollient for bath oil, body oil and cream. It is always suggest to avoid the oily feeling which are typically produced by miner oil and isopropylmiristate.
•Solubilizer for perfumes
•Lubricant and emollient in skin lotion for electrical shave cream
•Emollient and aluminium salts suspending agent for anti-transpirants and titanium dioxide solar creams.

This ingredient is composed of benzoic acid and long-chain (C12-15) alcohols .


Properties of C12-15 Alkyl Benzoate:
Versatile emollient ester suitable for use in skin care, sun care and color cosmetics. This light ester offers excellent emolliency with added pigment-dispersing
capabilities. In sun care, it can be used as an effective solvent for sunscreens.

Function(s) of C12-15 Alkyl Benzoate:
Mainly used as an emollient and thickening agent. Many cosmetic products contain this ingredient because it provides a light conditioning and silky after touch to the skin and hair.
It's also been shown to act as an antimicrobial agent and a preservative, particularly in products containing UV absorbers. You may find this ingredient in a variety of cosmetics
such as sunscreen, facial moisturizer, anti-aging treatments, shampoo/conditioner, body wash, self tanner, eye cream, foundation and deodorant.

C12-15 Alkyl Benozate is a mixture of benzoic acid esters that consist of benzoic acid and alcohols that have carbon chain lengths from 12 to 15.

Mainly used as an emollient and thickening agent. Many cosmetic products contain this ingredient because it provides a light conditioning and silky after touch to the skin and hair.
It's also been shown to act as an antimicrobial agent and a preservative, particularly in products containing UV absorbers. You may find this ingredient in a variety of cosmetics such as sunscreen, facial moisturizer, anti-aging treatments, shampoo/conditioner, body wash, self tanner, eye cream, foundation and deodorant.

Other long-chain alkyl benzoate ingredients that may be used in cosmetics and personal care products include C16-17 Alkyl Benzoate, Stearyl Benzoate,
Isostearyl Benzoate, Ethylhexyl Benzoate and Octyldodecyl Benzoate.

C12-15 Alkyl Benzoate and the other long-chain alkyl benzoate ingredients may be used in a wide variety of cosmetic products including baby products, bath products, eye makeup,
lipstick, shaving products,
suntan products, as well as hair care, nail care and skin care products.

In cosmetics and personal care products, C12-15 Alkyl Benzoate, C16-17 Alkyl Benzoate, Stearyl Benzoate, Isostearyl Benzoate, Ethylhexyl Benzoate and Octyldodecyl Benzoate function
as skin-conditioning agents - emollients. C16-17 Alkyl Benzoate, Stearyl Benzoate and Ethylhexyl Benzoate may also function as solvents.

 

Acar Kimya A.Ş. © 2015 Tüm Hakları Saklıdır.