1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

CETEARETH 12


CETEARETH 12

METATAGS:ALCOHOLS, C1618, ETHOXYLATED; PEG-12 CETYL/STEARYL ETHER; POLYETHYLENE GLYCOL 600 CETYL/STEARYL ETHER; POLYOXYETHYLENE (12) CETYL/STEARYL ETHER; ETHOXYLATED FATTY ALCOHOLS (C16-18); EUMULGIN B 1; Ceteareth-12; T/N: Unimul B-1; T/N: Emulgin B1; Polyoxyethylene Cetearyl Ether; Ethoxylated Fatty Alcohol; Chemonic CT-12; Jeecol CS-12; Ceterayl Alcohol and Ceteareth-12; Polyoxyethylene Ether of Cetyl/Stearyl Alcohol; Ceteareth-2; Ceteareth-3; Ceteareth-4; Ceteareth-5; Ceteareth-6; Ceteareth-7; Ceteareth-8; Ceteareth-9; Ceteareth-10; Ceteareth-11; Ceteareth-12; Ceteareth-13; Ceteareth-15; Ceteareth-16; Ceteareth-17; Ceteareth-18; Ceteareth-20; Ceteareth-22; Ceteareth-23; Ceteareth-25; Ceteareth-27; Ceteareth-28; Ceteareth-29; Ceteareth-30; Ceteareth-33; Ceteareth-34; Ceteareth-40; Ceteareth-50; Ceteareth-55; Ceteareth-60; Ceteareth-80 ;Ceteareth-100; SETEARETH 12; SETEARET 12;

 

 

 

 

 

NCI isimleri ceteareth-n (burada n bir sayıdır) ağırlıklı olarak setil alkol (m = 15) ve stearil alkol (m = 17) olan yüksek molekül ağırlıklı doymuş yağlı alkollerin bir karışımının polioksietilen eterlerine karşılık gelir. N sayısı, polioksietilen zincirindeki etilen oksit artıklarının ortalama sayısını belirtir.

Bu bileşikler, su ve yağın aynı anda çekilmesi ile iş gören, sabun ve kozmetikte emülsifiye edici olarak sıkça kullanılan iyonik olmayan yüzey aktif cisimlerdir. [

Bu ne?
Ceteareths-9, Ceteareth-10, Ceteareth-11, Ceteareth-12, Ceteareth-13, Ceteareths-4, Ceteareth-5, Ceteareth-6, Ceteareth- Ceteareth-22, Ceteareth-23, Ceteareth-24, Ceteareth-25, Ceteareth-27, Ceteareth-28, Ceteareth-28, Ceteareth- 29, Ceteareth-30, Ceteareth-33, Ceteareth-34, Ceteareth-40, Ceteareth-50, Cetearet-55, Ceteareth-60, Ceteareth-80, Ceteareth-100) mumsu katılara sıvı halindedir. Ceteareth bileşenleri kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde cilt bakım ürünlerinde, nemlendiricilerde, saç kremlerinde, güneş ve kapalı tenlerde kullanılan ürünler ile saç boyaları, renkler ve renk tonlarında kullanılır.

Neden kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılır?
Ceteareth-2 ila -18 ve Ceteareth-22, emülsiyon haline getirilecek maddelerin yüzey gerilimini azaltarak emülsiyon oluşturmaya yardımcı olur. Ceteareth-22 aynı zamanda sıvı kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin kalınlığını azaltmak için kullanılır. Ceteareth-20 ila -40 diğer katkı maddelerinin normalde çözülmeyecekleri bir çözücü içinde çözülmesine yardımcı olur ve Ceteareths-50 ila -100 ile birlikte suyun yağ ve kir ile karışmasına yardım ederek cildi ve saçları temizler böylece bu maddeler Durulanabilir.


Penetrasyon Arttırıcı olarak sınıflandırılan - cildin yapısını değiştirerek kimyasalların deriye daha derin nüfuz etmesini sağlar.
Kan dolaşımına ulaşan toksin miktarını artırır.
Etilen Oksit İçerir
Etiketler şu şekilde listelenmiştir:
Ceteareth-12

Nemlendirici, ter önleyici, yüz temizleyici ve göz kremini içeren çok çeşitli cilt bakım ürünlerinde kullanılır.

Eumulgin® B 1, kozmetik yağ / su emülsiyonları için iyonik olmayan bir emülgatör olarak evrensel olarak uygulanabilir. Hafif bir kokuya sahip beyaz, mum benzeri bir kütle. Bu üründe hidroksil değeri 70-75, su içeriği ≤% 1.0, sabunlaşma noktası 34-37 ° C ve bulut sıcaklığı 90-97 ° C'dir.

AÇIKLAMA
Ceteareth bileşenleri kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde cilt bakım ürünlerinde, nemlendiricilerde, saç kremlerinde, güneş ve kapalı tenlerde kullanılan ürünler ile saç boyaları, renkler ve renk tonlarında kullanılır.
FONKSİYON
Her çeşit yağ ve aktif muhteviyatlarla uyumlu, o / w emülsiyonlarını yapmak için üniversal emülgatör, her türlü dağınık sistemi stabilize eden çok etkili koruyucu koloit, diğer emülsiyonlaştırıcılarla kombine edilebilir, jel oluşturan koyultma maddeleri ile en iyi şekilde kullanılabilir.
DEPOLAMA
Kabı sıkı kapalı tutun. Kuru, serin bir yerde saklayın ve nemden koruyun.

 

 

 

 

 

 

The INCI names ceteareth-n (where n is a number) refer to polyoxyethylene ethers of a mixture of high molecular mass saturated fatty alcohols, mainly cetyl alcohol (m = 15) and stearyl alcohol (m = 17). The number n indicates the average number of ethylene oxide residues in the polyoxyethylene chain.

These compounds are non-ionic surfactants work by attracting both water and oil at the same time, frequently used as emulsifiers in soaps and cosmetics.[

What Is It?
Ceteareths (Ceteareth-2, Ceteareth-3, Ceteareth-4, Ceteareth-5, Ceteareth-6, Ceteareth-7, Ceteareth-8, Ceteareth-9, Ceteareth-10, Ceteareth-11, Ceteareth-12, Ceteareth-13, Ceteareth-14, Ceteareth-15, Ceteareth-16, Ceteareth-17, Ceteareth-18, Ceteareth-20, Ceteareth-22, Ceteareth-23, Ceteareth-24, Ceteareth-25, Ceteareth-27, Ceteareth-28, Ceteareth-29, Ceteareth-30, Ceteareth-33, Ceteareth-34, Ceteareth-40, Ceteareth-50, Ceteareth-55, Ceteareth-60, Ceteareth-80, Ceteareth-100) are liquids to waxy solids. In cosmetics and personal care products, Ceteareth ingredients are used in skin care products, moisturizers, hair conditioners, suntan and indoor tanning products and hair dyes, colors, and tints.

Why is it used in cosmetics and personal care products?
Ceteareth-2 to -18, and Ceteareth-22, help to form emulsions by reducing the surface tension of the substances to be emulsified. Ceteareth-22 is also used to decrease the thickness of liquid cosmetics and personal care products. Ceteareth-20 to -40 help other ingredients to dissolve in a solvent in which they would not normally dissolve, and along with Ceteareths-50 to -100, clean the skin and hair by helping water to mix with oil and dirt so that these substances can be rinsed away.


Classified as a Penetration Enhancer - alters skin structure allowing chemicals to penetrate deeper into the skin.
Increases the amount of toxins that reach the bloodstream.
Contains Ethylene Oxide
Listed on labels as:
Ceteareth-12

Used in a wide variety of skin care products including moisturizer, antiperspirant, facial cleanser and eye cream.

Eumulgin® B 1 is a can be universally applied as a non-ionic emulsifier for cosmetic oil-in-water emulsions. It is a white, wax-like mass with a mild odor. This product has a hydroxyl value of 70-75, a water content of <= 1.0%, a saponification point of 34-37°C, and a cloud temperature of 90-97°C.

DESCRIPTION
In cosmetics and personal care products, Ceteareth ingredients are used in skin care products, moisturizers, hair conditioners, suntan and indoor tanning products and hair dyes, colors, and tints.
FUNCTION
Universal emulsifier to make o/w emulsions, compatible with all kinds of oils & active ingredients, very effective protective colloid that stabilizes all kinds of dispersed systems, can be combined with other emulsifiers, optimal use with gel-forming thickeners.
STORAGE
Keep container tightly closed. Store in dry, cool place, and protect from moisture.

Acar Kimya A.Ş. © 2015 Tüm Hakları Saklıdır.