1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

LUVIGEL EM


LUVIGEL EM

CAS NO:328240-36-4


METATAGS:Caprylic/Capric Triglyceride (and) Sodium Acrylates Copolymer; SODIUM ACRYLATES COPOLYMER; LUVIGEL EM; LUVİGEL EM; LUVİGEL; LUVIGEL; luvigel em; luvıgel em; luvgel; luvgel em; lavgel em; CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDES;odo;MEDIUM-CHAINTRIGLYCERIDE;Mixed decanoyl octanoyl glycerides;Caprylic / capric triglyceride;Decanoyl- and octanoyl glycerides;Einecs 277-452-2;Glycerin, mixed triester with caprylic acid and capric acid.

 

 

 


Luvigel® EM, kaprilik / kaprik trigliserid ve suda sodyum akrilat kopolimerinin sütümü olan bir emülsiyonudur. Her çeşit kozmetik emülsiyonlarda koyulaştırıcı olarak kullanılır.
Luvigel® EM, beyazdan hafifçe sarımtırak / kremsiğe benzer, süte w / o emülsiyonu olup karakteristik zayıf bir kokuya sahiptir. Kozmetik ürünlerin üretimi için koyulaştırıcı olarak kullanılır.
Kozmetik ürünleri üretimi için yoğunlaştırıcılar

Kararlılık / Depolama: Ürün oda sıcaklığında orijinal kapalı kaplarda en az 1 yıl kararlıdır. Donmaya karşı koruyun. Emülsiyon bir tortu oluşturabilir ve kullanılmadan önce karıştırılması önerilir.

Kimyasal Fonksiyon: Kalınlaştırıcı
Ürün Uygulamaları: Yaşlanma Önleyici, Güzellik Bakımı, Vücut Bakımı, Renkli Kozmetik, Yüz Bakımı, Saç Şekillendirici, El ve Tırnak Bakımı, Tıraş, Cilt Bakımı, Güneş Sonrası, Bebek Bakımı ve Temizleme, Vücüt / El Bakımı, Renkli Bakım, Yüz Bakımı , Yüz Temizleme, Güneş Koruma

Luvigel EM, kaprilik / kaprik trigliserid ve suda sodyum akrilat kopolimerinin sütümü olan emülsiyonudur. Her çeşit kozmetik emülsiyonlarda koyulaştırıcı olarak kullanılır.
Anyonik emülsiyon. Kozmetik ürünlerinde koyulaştırıcı olarak kullanılır. Tuzlara duyarlı.
Diffeent konsantrasyonlarda mükemmel.

Luvigel® EM, uygulama esnasında taze ve soğuyan bir cilt hissi verir ve sonrasında yapışkan olmayan ve kekik bir his verir. Buna ek olarak, iyi koyulaştırma gücü ve dengeleyici etki sunar ve ayrıca formülasyonlar için daha beyaz ve daha parlak bir yön verebilir. Ürün, soğuk işlemeye uygun koruyucular içermez ve formülasyon işleminin herhangi bir aşamasında eklenebilir. Modern yüz, vücut, güneş bakım ürünleri ve dekoratif kozmetik formülasyonlarına yenilikçi bir tazelik kazandırır.

 

 

 

 


Luvigel® EM is a milky emulsion of sodium acrylates copolymer in caprylic/capric triglyceride and water. It is used as a thickener in all kinds of cosmetic emulsions.
Luvigel® EM is a white to slightly yellowish/creamy like, milky w/o emulsion with a characteristic weak odor. It is used as a thickener for the production of cosmetic products.
Thickener for the production of cosmetic products

Stability/Storage: The product is stable for at least 1 year in the original sealed containers at room temperature. Protect from frost. The emulsion can form a sediment and it is recommended to stir it before use.

Chemical Function: Thickener
Product Applications: Anti-Aging, Beauty Care, Body Care, Color Cosmetics, Face Care, Hair Styling, Hand & Nail Care, Shaving, Skin Care ,After Sun, Baby Care and Cleansing, Body/Hand Care, Color Care, Face Care, Face Cleansing, Sun Protection

Luvigel EM is a milky emulsion of sodium acrylates copolymer in caprylic/capric triglyceride and water. It is used as a thickener in all kinds of cosmetic emulsions.
Anionic emulsion. Acts as a thickener in cosmetic products. Salt sensitive.
Excellent at diffeent concentrations.

Luvigel® EM gives a fresh and cooling skinfeel during application followed by a non-tacky and chalky after-feel. Additionally it offers good thickening power and stabilizing effect, and can also give a whiter and shinier aspect to formulations. The product is free of preservatives, suitable for cold processing and can be added at any stage of the formulation process. It lends an innovative freshness to modern face-, body-,sun-care and decorative cosmetic formulations.

Acar Kimya A.Ş. © 2015 Tüm Hakları Saklıdır.