1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

CETIOL OE

CAS NUMBER: 629-82-3
EC NUMBER: 2111126

Cetiol OE; 2-decyltetradecyl 2-etilheksanoat; Cetiol OE; Decyltetradecyl etilhekzanoat 2- desiltatradesil 2-etilhegzonat; 2- DECYLTETRADECYL 2-etilheksanoat; 2 DECYLTETRADECYL 2 etilhekzanoat Cetiol OE; CETÝOL OE; ; Oe cetýol ; Oe Cetiol ; Oe Cetiol ; Oe; çetiol oe; OE; EO; EO


Cetiol OE; kuru cilde sahip hızlı yayılan yumuşatıcı tüm kozmetik uygulamalar için kullanılabilir. Çok geniş bir pH aralığı gerekli tüm formülasyonlar için uygun olmasını sağlar. Terlemeyi önleyici ve saç çıkarıcı formülasyonlarda kullanılabilir. Bunun yanında, olumlu bir şekilde emülsiyon esaslı yüz bakımı temizleyici temizlik etkinliğini destekler. Bu ürün, düşük moleküler ağırlığa sahip düşük polariteli berrak, renksiz, kokusuz yağ, ve yaklaşık yayılma değeri 1600 mm ^ 2/10 dk olan bir üründür. Maksimum sabunlaşma değeri 5.0 olan bir üründür. Bulanıklaşma noktası <-5 ° ve viskozitesi 2-5 mPas (20 ° C) ° olarak bilinmektedir.


Kullanım örneği

Kuru cilde sahip hızlı yayılan yumuşatıcı tüm kozmetik uygulamalar için kullanılabilir. Çok geniş bir pH aralığı gerekli tüm formülasyonlar için uygun olmasını sağlar. Terlemeyi önleyici ve saç çıkarıcı formülasyonlarda kullanılabilir. Bunun yanında, olumlu bir şekilde emülsiyon esaslı yüz bakımı temizleyici temizlik etkinliğini destekler. Bu ürün, düşük moleküler ağırlığa sahip düşük polariteli berrak, renksiz, kokusuz yağ, ve yaklaşık yayılma değeri 1600 mm ^ 2/10 dk olan bir üründür. Cetiol OE % 100 doğal hammaddelere dayanmaktadır. Cilde hafif, ipeksi bir his verir ve silikonlar olmadan yenilikçi yeşil formülasyonlar için idealdir. Cetiol OE sabit ve geniş bir pH aralığı formülasyonlar için uygun olmasını sağlar.

Acar Kimya A.Ş. © 2015 Tüm Hakları Saklıdır.