1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

LAMESOFT PO 65

Lamesoft PO 65

CAS NO: MIXTURE

METATAGS:Mixture of alkyl glucoside with fatty acid glyceryl ester; LAMESOFT® PO 65; lamesoft 65; lamesoft po; lamesoft po 65, lamsoft po 65; lamsoft po; lamsoft 65;Coco-Glucoside & Glyceryl Oleate; lamesof po 65; LAMESOF PO 65; lamesof 65; lamesof po; LAMESOF PO; LAMESOF 65; COCO GLUKOSİT VE GLİSERİL OLEAT; coco glukosit ve gliseril oleat; coco glucoside and glyceryl oleate; alkil glukosit ile gliseril ester karışımı.


Lamesoft® PO 65 tercihen sürfaktan temizleyici preparatların üretimi için lipid katman arttırıcı olarak kullanılır. Lamesoft® PO 65, viskozite arttırıcı özellikleriyle duş jöleleri, köpük banyoları, şampuan ve bebek ürünleri gibi kozmetik temizleme müstahzarlarında viskozite oluşumuna katkıda bulunur. Bu ürün,% 32-35'lik bir su içeriğine, 3.0-4.0 bir pH değerine (% 5 sol.) Ve% 64-68 kuru kalıntıya sahiptir.
Lamesoft® PO 65 / MB, sürfaktan temizleyici müstahzarların üretimi için lipit katman arttırıcı olarak kullanılır. Viskozite arttırıcı özellikleri nedeniyle bu ürün, duş jöleleri, köpük banyoları, şampuan ve bebek ürünleri gibi kozmetik temizleme müstahzarlarında viskozite oluşumuna katkıda bulunur. Bu ürün, RSPO onaylı hurma çekirdeği yağı temelli "Kütle Dengesi" aralığının bir parçasıdır.

Lamesoft® PO 65 Kimyasal Tanımı
Alkil glikositin yağlı asit gliserol esteri ile karışımı


Görünüm
LAMESOFT® PO 65, alkil poliglikoz ve yağlı asit mono gliserit esaslı, şeffaf ila hafif sarımsı viskoz kompozittir.

Kullanım örneği
Ürün tercihen sürfaktan temizleyici müstahzarların üretimi için lipid katman arttırıcı olarak kullanılır. LAMESOFT® PO 65, viskozite arttırıcı özellikleriyle duş jöleleri, köpük banyoları, şampuan ve bebek ürünleri gibi kozmetik temizleme müstahzarlarında viskozite oluşumuna katkıda bulunur. Dermatolojik olarak yüksek değerli alkil poligosid varlığı, % 1 LAMESOFT® PO 65 dozajını dikkate alarak, son yıkama aktif maddesine% 1.7 oranında bağlanır. Buna uygun olarak, bazik veya ikincil sürfaktan miktarı azaltılabilir.

Depolama ve taşıma
Nemden ve 30 ° C'nin altındaki sıcaklıklarda korunan kapalı orijinal kaplarında LAMESOFT® PO 65 en az 12 ay boyunca sabit kalır. Ürün tercihen 15 ila 25 ° C arasındaki sıcaklıklarda işlenir. 10 ° C'nin altındaki sıcaklıklarda depolandığında kristalizasyona neden olabilir. Bu özellik ürünün karakteristiğidir ve 25 - 40 ° C'de karıştırılarak ve ısıtılarak geri dönüşümlüdür. 30 ° C ve üzerindeki sıcaklıklarda depolanması, viskozitede bir artışa neden olabilir, ancak Lamesoft PO 65'in etkinliği üzerinde hiçbir etkisi yoktur. Viskozite arttığında (karıştırma sırasında viskozite artabilir) sadece taşıma uygun şekilde ayarlanmalıdır ). LAMESOFT® PO 65'u depolamak için, çelikten yapılmış konteynerler ve depolama tankları (madde no: 1.4571) uygundur. Ürün, herhangi bir koruma içermez ve karışık tokoferollerin eklenmesiyle oksidasyona karşı korunmuştur.

Üretim prosedürü
Artan sıcaklıkta alkilglikozidlerin ve Gliseril Oleat'ın karışımı.

İnsanlar kendileri ve çocukları için doğal ve nazik cilt bakımı istiyorlar. Lamesoft® PO 65, yoğun bir nemlendirici ve cilt yumuşatıcı bir his yaratmak için insan derisinde doğal olarak bulunan doğal temelli bir lipid kullanır. % 100 doğal, yenilenebilir hammaddeden elde edilen ve COSMOS, NATRUE ve ECOCERT BDIH tarafından onaylanan koruyucular içermeyen Lamesoft® PO 65, çevreye duyarlı tüketicileri hedef alan bebek bakımı, vücut yıkar ve losyonlar için idealdir.

Sürdürülebilirlik Faydaları
Doğal, yenilenebilir hammaddelerden% 100 türetilmiştir
Lamesoft® PO 65 / MB olarak da temin edilebilir, sertifikalı, sürdürülebilir palmiye bazlı
COSMOS, NATRUE, ECOCERT tarafından onaylandı
AB Ecolabel ve Nordic Swan ürünlerinde düşünülebilir
Soğuğa işlenebilir
Koruyucu içermez
RSPO MB Tedarik Zinciri Sertifikasına göre hammadde
EO içermeyen çözeltiler için uygundur

 

 

Lamesoft® PO 65 is preferably used as lipid layer enhancer for the production of surfactant cleansing preparations. On account on its viscosity-increasing properties Lamesoft® PO 65 contributes to the viscosity formation in cosmetic cleansing preparations such as shower gels, foam baths, shampoos and baby products. This product has a water content of 32-35%, a pH value (5% sol.) of 3.0-4.0, and a dry residue of 64-68%.
Lamesoft® PO 65/MB is used as a lipid layer enhancer for the production of surfactant cleansing preparations. On account of its viscosity-increasing properties, this product contributes to the viscosity formation in cosmetic cleansing preparations such as shower gels, foam baths, shampoos and baby products. This product is part of the "Mass Balance" range, based on RSPO-certified palm kernel oil.


Chemical Description of Lamesoft® PO 65
Mixture of alkyl glucoside with fatty acid glycerol ester


Appearance of Lamesoft® PO 65
LAMESOFT® PO 65 is a transparent to slightly yellowish viscous composite based on alkyl poly glycoside and fatty acid mono glyceride.

Example of use of Lamesoft® PO 65
The product is preferably used as lipid layer enhancer for the production of surfactant cleansing preparations. On account on its viscosity-increasing properties LAMESOFT® PO 65 contributes to the viscosity formation in cosmetic cleansing preparations such as shower gels, foam baths, shampoos and baby products. The presence of the dermatological high value alkyl poly glycoside contributes with approx. 1.7 % to the final washing active substance considering a dosage of 5 % LAMESOFT® PO 65. Correspondingly the amount of the basic or secondary surfactant can be reduced.

Storage and transportation of Lamesoft® PO 65
In sealed original containers, protected from moisture and at temperatures below 30°C LAMESOFT® PO 65 remains stable for at least 12 months. The product is preferably processed at temperatures between 15 and 25°C. Storage at temperatures below 10°C can lead to a crystallization. This property is characteristic of the product and reversible by stirring and heating at 25 - 40°C. Storage at temperatures of 30°C and above can lead to an increase in the viscosity, which however has no effect on the efficacy of Lamesoft PO 65. Only the handling must be adjusted appropriately when the viscosity has increased (while stirring the viscosity can increase). Containers and storage tanks made of steel (material no. 1.4571) are suitable for storing LAMESOFT® PO 65. The product does not contain any preservation and is protected against oxidation through addition of mixed tocopherols.

Manufacturing procedure of Lamesoft® PO 65
Mixture of alkylglycosides and Glyceryl Oleate at increased temperature.

People want natural and gentle skincare for themselves and their children. Lamesoft® PO 65 uses a nature-based lipid that also occurs naturally in human skin to create an intensive moisturizing and skin-softening sensation. Free of preservatives, derived from 100% natural, renewable feedstocks and approved by COSMOS, NATRUE and ECOCERT BDIH, Lamesoft® PO 65 is ideal for baby care, body washes and lotions aimed at today's environmentally aware consumers.

Sustainability Benefits of Lamesoft® PO 65
100% derived from natural, renewable feedstocks
Also available as Lamesoft® PO 65/MB, derived from certified, sustainable palmbased
Approved by COSMOS, NATRUE, ECOCERT
Can be considered for products with EU Ecolabel and Nordic Swan
Cold processable
Does not contain preservative
Raw material according to the RSPO MB Supply Chain Certification
Suitable for EO-free solutions

 

 

 

Acar Kimya A.Ş. © 2015 Tüm Hakları Saklıdır.