1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

ARLYPON F

Arlypon F; Arlypon; BASF; Kozmetik; Laureth alcohol; laureth alkol; lauret alkol; luret alkol; Arlypon-F; arlipon f

Arlypon F şampuoanlar, duş malzemeleri ve köpük banyoları gibi kozmetik ürünlerinde kıvam artırıcı olarak kullanılan laureth alkoldür. Temiz, renksiz ya da açık sarı renkte, hafif kokulu ve hidroksil değeri 182-188 aralığında olan bir üründür. Maksimum su oranı %1'dir ve bulutlanma noktası 4-9 °C'dir.


Arlypon F is a laureth alcohol that is used as a thickener in cosmetic surfactant preparations such as shampoos, shower preparations and foam baths. It is a clear, colorless to yellowish product with a mild odor and a hydroxyl value of 182-188. This product has a water content of max. 1.0%, and a cloud point of 4.0-9.0°C.

Acar Kimya A.Ş. © 2015 Tüm Hakları Saklıdır.